• 15 januari 2015
 • Binnengekomen persbericht
  In het digitale tijdperk kunnen leerlingen niet meer aankomen met de smoes dat de hond hun huiswerk heeft opgegeten music itunes for free. Maar ze moeten nog wel proactief inloggen in itslearning om te zien wat ze moeten doen. De itslearning app geeft leerlingen directe notificaties en automatische herinneringen op het device waarop zij het meest kijken download for free subway surfer. De itslearning app voor onze 600.000 gebruikers in Nederland is nu gratis te downloaden via Google Play (voor Android telefoons) en de App Store (voor iPhones) schnitzeljagd herunterladen.

  Directe updates op het device dat leerlingen het meest gebruiken
  De itslearning app is gemaakt voor leerlingen, maar maakt het lesgeven ook gemakkelijker voor docenten herunterladen. Leerlingen krijgen een eenvoudig overzicht van hun huiswerk op hun mobiele telefoon en de app stuurt een notificatie wanneer de docent een wijziging maakt in itslearning herunterladen. Het resultaat? Leerlingen weten altijd wanneer ze wat moeten doen.

  Het grote voordeel van de itslearning app is dat docenten er niks extra voor hoeven te doen dvd player windows 8 kostenlos downloaden. Alles in de app gebeurt automatisch. Als u bijvoorbeeld een bericht stuurt naar uw klas via itslearning.nl, krijgen uw leerlingen gelijk het bericht op hun mobiele telefoon dj programm vollversion kostenlosen deutsch. Zo simpel is het.

  Vier voordelen van de itslearning app voor uw leerlingen

  1. Een duidelijk overzicht en directe notificaties
   In de app zien leerlingen een eenvoudig overzicht van de komende taken en gebeurtenissen, waaronder huiswerk en toetsen netflix app herunterladen windows. Zij ontvangen notificaties wanneer docenten een nieuwe taak aanmaken en ontvangen herinneringen wanneer een taak de deadline heeft gepasseerd.
  2. Snelle beoordeling
   Leerlingen wachten vaak ongeduldig op de feedback op opdrachten en toetsen gratis download lieder herunterladen. Met de itslearning app ontvangen leerlingen een notificatie zodra de feedback voor hen klaarstaat. Dit omvat cijfers, beoordelingen en opmerkingen.
  3. Onmiddellijk berichten ontvangen
   Als u uw leerlingen een bericht stuurt via itslearning, worden zij hiervan direct op de hoogte gesteld via de app Download poker game for free. Daarnaast kunnen leerlingen met de app ook berichten versturen (zonder dat zij hun telefoonnummer bekend hoeven maken) naar andere individuele leerlingen, docenten en groepen.
  4. Eenvoudige toegang tot itslearning
   Wanneer uw leerlingen de itslearning app installeren, worden zij gevraagd om een makkelijk te onthouden viercijferige code in te voeren zodra zij willen inloggen op itslearning via hun mobiele telefoon. Vanaf dan krijgen zij met deze code eenvoudig toegang tot itslearning via de app.

  Laat leerlingen de app vandaag nog installeren!
  De itslearning app is gratis te downloaden via Google Play (voor Android telefoons) en de App Store (voor iPhones).

  Over itslearning
  itslearning is een marktleider op het gebied van online leeromgevingen met miljoenen gebruikers over de gehele wereld. De missie van itslearning is scholen – van basis tot hoger onderwijs – te helpen bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities vanuit het motto ‘a passion for teaching’.

  Het itslearning leerplatform, een krachtige en betrouwbare SaaS-oplossing, neemt hier letterlijk en figuurlijk een centrale rol bij in. Voor scholen betekent dit dat men gegarandeerd is van een up-to-date digitale leeromgeving die altijd en overal via internet beschikbaar is zonder zorgen over hardware, software en beheer. Voor meer informatie: itslearning.nl.

  Heeft u vragen over de itslearning app of wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75