• 27 oktober 2015
  • Bericht
    itslearning heeft een overeenkomst gesloten om Fronter, de in Scandinavië gevestigde aanbieder van het gelijknamige leermanagementsysteem, over te nemen van Pearson Ltd openoffice calc herunterladen. De overeenkomst is een belangrijke stap in de wereldwijde strategie van itslearning. De twee organisaties willen hun krachten bundelen en onder de naam itslearning verdergaan Games apps. De nieuwe combinatie wordt de grootste aanbieder van leeromgevingen in Europa, met als doel om de expertise aanzienlijk te versterken.

    Vanaf nu zal Fronter verdergaan als product binnen het aanbod van itslearning Download ls15 dlc for free. Het zal doorontwikkeld worden om de hoogste mate van klanttevredenheid te blijven garanderen. Fronter biedt daarnaast belangrijke aanvullende mogelijkheden en functies voor itslearning, die gebruikt zullen worden om innovatie voor alle gebruikers te versnellen adventskalender zum herunterladen.

    Deze overname heeft geen direct effect op partners of gebruikers. Het blijft hetzelfde product tegen dezelfde voorwaarden. itslearning is ervan overtuigd dat de gebruikers in de toekomst zullen profiteren van deze overname iphoto. Door de expertise en ervaring van beide organisaties te combineren, wil itslearning haar aanwezigheid in bestaande en nieuwe markten versterken. De doelstelling blijft onverminderd: de beste digitale leeromgeving en onderwijskundige diensten bieden aan gebruikers wereldwijd download amazon playlist for free.

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75