• 26 juli 2001
  • Met de aansluiting van de openbare basisschool Het Valkhof in Roden heeft Kennisnet sinds gisteren een miljoen gebruikers.
    Volgens nl.tree, dat het net bouwt en beheert, is nu bijna de helft van het totaal aantal aansluitingen verwezenlijkt podcast zum downloaden. Het is de bedoeling dat alle scholen voor 2002 met het onderwijsnetwerk zijn verbonden. Dat hebben minister Hermans van onderwijs en nl.tree afgesproken Download survival games for free german.
    Uiteindelijk zullen meer dan 2,5 miljoen scholieren en docenten in 12.000 onderwijsinstellingen in Nederland Kennisnet benutten.
    Hermans kwam vorige maand nog met de Tweede Kamer in botsing over de inhoud van Kennisnet einladung kostenlos herunterladen. De bewindsman ziet niet veel in een verbod op reclame, zoals de Kamer dat wenst. Hermans heeft beloofd uit te zoeken of hij reclame op Kennisnet kan weren historical novele for free. Eerder zei hij te vrezen dat uitgevers van educatieve software zich zouden terugtrekken als er geen mogelijkheden voor reclame zouden zijn.

    Bron: Computable

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75