• 21 januari 2003
  • Naar de website van Ict-op-school.Per 1 januari 2004 krijgen scholen de mogelijkheid een eigen internet (service) provider (ISP) te kiezen; ze zijn niet meer verplicht zaken te doen met nl.tree, die momenteel de internetdiensten biedt van Kennisnet codesys downloaden. Die omschakeling vergt voorbereiding; Ict op School is als onafhankelijke partij gevraagd namens en voor de scholen een rol te hebben bij die voorbereiding gekaufte ps3 spiele downloaden. Het ministerie van OCenW heeft de stichtingen Kennisnet en Ict op School gevraagd uitwerking te geven aan:
    * een Keurmerk voor ISP’s,
    * Advies en Ondersteuning (rond het proces van kiezen, kopen en contracteren van een ISP) en
    * het Content- en Dienstenplatform Download adobe reader 11 for free german windows 10.
    Deze drie voorzieningen hebben onderling een sterke inhoudelijke samenhang. Wat betreft verantwoordelijkheden is duidelijk dat Kennisnet het Content- en Dienstenplatform voor haar rekening neemt en Ict op School het Keurmerk Download the weather program for free. Voor Advies en Ondersteuning wordt nog gewerkt aan de afbakening van verantwoordelijkheden.

    Het nieuwe stelsel voor het aansluiten van instellingen kan wat Ict op School betreft alleen functioneren als er:
    * voldoende middelen zijn voor de scholen,
    * de overheid garant staat voor de instandhouding van de basisvoorziening en
    * de overheid voorziet in een zgn lieder kostenlosen. vangnet.
    De uitwerking van de centrale voorzieningen geschiedt onder het voorbehoud dat aan deze voorwaarden wordt voldaan. Binnenkort wordt met OCenW besproken onder welke voorwaarden Ict op School het verzoek kan uitvoeren herunterladen der problembehandlung für windows 10.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75