• 15 juni 2017
 • Een stap in de goede richting, zo typeert de PO-Raad het akkoord dat het Europees Parlement vorige week heeft gegeven aan de verlaging van de btw voor digitale boeken, tijdschriften en kranten top 2000 downloaden mp3 gratis 2017. Het door de PO-Raad gewenste tarief van zes procent voor digitale leermiddelen komt hierdoor weer iets dichterbij. Scholen betalen op dit moment 21 procent belasting voor digitale leermiddelen, terwijl voor papieren boeken een tarief van zes procent geldt spider solitär gratis herunterladen. De hogere btw werkt remmend op de inzet van digitale leermiddelen, terwijl leerlingen hiermee gemakkelijker op maat les kunnen krijgen en hun eigen tempo kunnen volgen download English audiobooks for free.

  Nog een weg te gaan
  Voordat de btw omlaag kan, is een aanpassing van de regels nodig op verschillende niveaus app herunterladen sony tv. Nu het Europees Parlement heeft ingestemd met het voorstel van de Europese Commissie, moet de Raad van Ministers (waarin de regeringen van alle lidstaten zijn vertegenwoordigd) hier nog met eenparigheid (unanimiteit) mee instemmen sims 4 dresses download. Pas daarna heeft Nederland de mogelijkheid om haar btw-regelgeving aan te passen en te bepalen of digitale leermaterialen ook daadwerkelijk vallen onder het lagere tarief van de ‘online boeken’ herunterladen.

  Samen met educatieve uitgeverijen
  Al enkele jaren maakt de PO-Raad zich met educatieve uitgeverijen sterk voor het verlagen van de btw download cs6. Dit is ook een van de hoofdpunten uit het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’ dat de PO-Raad begin dit jaar uitbracht met andere onderwijs- en marktpartijen postbank ältere kontoauszüge herunterladen. Naast een lagere btw willen de betrokken organisaties dat iedere school is aangesloten op goed en toekomstbestendig internet en dat opleidingen ook leraren met academische vaardigheden afleveren download datumprikker. Die vaardigheden zijn belangrijk om optimaal te profiteren van de kansen die digitale leermaterialen bieden.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75