• 22 april 2002
  • De commandant verbindingscompagnie van SFOR, majoor Van Kruijsbergen, heeft in Banja Luka (Bosnië) een volledig nieuw ingericht computerlokaal in een medische school geopend disposition order. Dat meldt het ministerie van Defensie.

    In de afgelopen maanden zamelde de Verbindingscompagnie ongeveer 1330 euro in, waarna twee Nederlandse bedrijven tegen kostprijs of op eigen rekening materiaal leverden metal for free. In de medische school in Banja Luka staan nu twintig computers die van alle benodigde snufjes en software zijn voorzien, een compleet intern netwerk en de daarvoor benodigde server Download Russian songs legally and for free. Het schenken van de computers gebeurde op initiatief van de verbindingscompagnie zelf.

    Aan de secondary medical school in Banja Luka studeren jaarlijks zo’n duizend leerlingen inventor components. Zij bereiden zich daar voor op een medische studie aan de universiteit. Ongeveer negentig procent van de afgestudeerde leerlingen stroomt ook daadwerkelijk door naar één van de universiteiten in Bosnië of het buitenland nod32 for free german. De geschonken computers worden gebruikt voor de vijf wekelijkse uren computerkunde.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75