• 28 mei 2001
  • Sinds een paar dagen is er een site in de lucht waar studenten en medewerkers kunnen leren hoe ze efficiënt online informatie kunnen vinden binnen het specialisatiegebied van hun studie Download manycam german for free. De site,  ‘Recource Discovery Network Virtual Training Suite’, die zich specialiseert in zo’n veertig vakgebieden, is samengesteld door experts van dertig universiteiten, musea en andere onderzoeksinstituten sims 3 horse accessories for free.

    Doel van de site is om gebruikers te leren hoe ze relevante informatie snel en gemakkelijk kunnen vinden op het internet. De site is in eerste instantie bedoeld voor gebruikers uit Engeland, maar is ook toegankelijk voor mensen uit andere landen klingelton für iphone 6 herunterladen.

    De gebruiker kan een tourguide kiezen over een specifiek onderwerp, waarbij hij langs bruikbare informatiesites geleid wordt. Ook krijgt de gebruiker tips en wordt hem geleerd kritisch na te denken over de sites die hij tegenkomt Download farm heroes super saga for free. De site kan worden gebuikt als aanvulling op een collegereeks of als losstaande cursus.

    Bron: SURFnet

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75