• 1 oktober 2001
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-

    Geachte heer/mevrouw,

    Naar aanleiding van de aanslagen op 11 september jl herunterladen polski. heeft het Centrum voor Mondiaal Onderwijs in Nijmegen onder de titel Aanslagen op verdraagzaamheid een Per Expresse uitgebracht waarin de achtergronden van deze tragische gebeurtenissen belicht worden strava bestand downloaden.
    We bekijken de gebeurtenissen, de reacties van politici en burgers en de mogelijkheden om terroristische aanslagen tegen te gaan in het licht van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens download google play books.
    Vragen die daarbij aan de orde komen zijn: Wat zijn de gevolgen voor de multiculturele samenleving? Moet er wraak genomen worden of gerechtigheid geschieden pc spiele kostenlos downloaden vollversionen deutsch offline? Wat zijn de voedingsbodems voor het terrorisme?
    De website gaat dieper in op de geschiedenis van het terrorisme, onderzoekt de dunne scheidslijn tussen terrorisme en vrijheidsstrijd en besteedt aandacht aan de talloze vredesinitiatie­ven die spontaan zijn ontstaan alte pc spiele gratis downloaden.

    Per Expresse is een serie lesbrieven over actuele ontwikkelingen in het wereldnieuws. De lesbrieven zijn gekoppeld aan een educatieve website gratis mp3 downloaden juice. Zij helpen leerkrachten bij het lesgeven over grote wereldvraagstukken en actuele gebeurtenissen in de bovenbouw van het basisonderwijs en de basisvorming in het voortgezet onderwijs shutterstock sammlung herunterladen. Ze bieden leerlingen van 10-15 jaar achtergronden bij het wereldnieuws. Het nieuws krijgt een context en er worden verbanden gelegd tussen het dagelijks leven van de jongeren hier en de gebeurtenissen elders op de wereld pvz for free in full. Per Expresse is beschikbaar als het nieuws nog nieuws is en leerlingen behoefte hebben aan antwoorden op de vragen die het nieuws bij hen oproept.

    De lesbrief met handleiding kost € 3,50 en is te bestellen bij:
    CMO (Centrum voor Mondiaal Onderwijs)
    Postbus 9108
    6500 HK Nijmegen
    tel download moto images. 024-3613074
    fax 024-3613014
    email: cmo@nsm.kun.nl
    http://www.cmo.nl
    De lesbrief en handleiding zijn ook met behoud van de originele opmaak gratis te downloaden vanaf de CMO-website herunterladen. .
    Per Expresse is mogelijk gemaakt door de Europese Unie en Bureau Kennisnet.

    Met vriendelijke groet namens het CMO,

    Antoon Seelen
    ——————–
    Centrum voor Mondiaal Onderwijs
    Postbus 9108
    6500 HK Nijmegen
    tel. 024-3613074
    fax 024-3613014
    email: cmo@nsm.kun.nl
    http://www.cmo.nl

     

    Voor tips bij het maken van een werkstuk, klik hier.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75