• 27 oktober 2001
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-
    Geachte heer/mevrouw,
    Op 20 november is het dertig jaar geleden dat de Verklaring van de Rechten van het Kind tot stand kwam all foto's instagram. Op 20 november 1989 nemen de Verenigde Naties het verdrag inzake de rechten van het kind aan. Ter gelegenheid hiervan en in combinatie met de campagne ‘stop de kindsoldaten ‘ biedt het Centrum voor Mondiaal Onderwijs een viertal infopakketten aan jitsi for free.
    De titels zijn Kindsoldaten, de Rechten van het kind, Kinderarbeid en Straatkinderen.



    • Reeds vanaf de Oudheid werden al kinderen geronseld / ontvoerd voor de oorlog herunterladen. Deze praktijken vinden nog steeds wereldwijd plaats. Vragen als: wie worden kindsoldaat, waarom willen macht hebbers graag kinderen als soldaat, worden behandeld in het pakket kindsoldaten wii u games.

    Kinderen beginnen geen oorlog, dat doen volwassenen. Kinderen zijn vaak slachtoffer van een oorlog of een conflict paint kostenlos downloaden windows 7.
    Volgens het Verdrag Rechten van het Kind uit 1989 is een kind een menselijk wezen onder de 18 jaar. In hetzelfde verdrag staat dat kinderen onder de 15 jaar niet in dienst mogen audacity download windows kostenlos. Kinderen van 15,16 of 17 jaar dus wel. Organisaties als Unicef en Defence for Children International voeren campagne voor aanpassing van het verdrag (verhoging van de minimum leeftijd naar 18 jaar.)




    • In het pakket De rechten van het Kind komen de tien rechten van het kind waaronder recht op een gezond en normaal leven; het recht op te groeien in vrijheid, het recht op goed eten, onderdak en hulp als je ziek bent, recht op onderwijs en recht op bescherming tegen discriminatie aan de orde films ard mediathek.


    • In Straatkinderen wordt de vraag gesteld hoe je een straatkind wordt. Onderling geweld, geweld door straatkinderen en tegen straatkinderen feiertage bayern 2020 herunterladen. Kinderprostitutie wordt behandeld. Er wordt ook aandacht besteed aan zwerfjongeren in Nederland.


    • In het pakket Kinderarbeid wordt kinderarbeid zoals vroeger en nu behandeld, kinderarbeid in soorten en maten, de Oslo-conferentie tegen kinderarbeid xbox 360 profil erneut herunterladen. Een ander hoofdstuk besteedt aandacht aan onderwijs als wapen tegen kinderarbeid.


    In de periode van 20 november tot 10 december biedt het Centrum voor Mondiaal Onderwijs (CMO) deze vier informatiepakketten met 25 % korting aan: 13,5 euro geringd en 12 euro losbladig microsoft remote desktop.

    De pakketten zijn te bestellen bij:
    Centrum voor Mondiaal Onderwijs
    Postbus 9108
    6500 HK Nijmegen
    tel. 024-3613074
    fax 024-3613014


    Mail CMO.

    Met vriendelijke groet namens het CMO,

    Ger van den Dobbelsteen


    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75