• 2 juni 2017
 • Binnengekomen bericht – ACES Direct werkt samen met MaakOnderwijs om het lesprogramma uit te breiden en verdiepen Download movies hd. Het bedrijf ontwikkelt een programma voor het onderwijs met ontwerpend leren en nieuwe technologieën als 3D-printen als speerpunten. Daarnaast biedt ACES Direct de lessenserie aan bij de verkoop van 3D-printers Download bloons tower defense 6 for free.

  MaakOnderwijs startte drie jaar geleden vanuit de 3D-Makers zone in Haarlem. Manager Solutions Jeroen Stabel ziet een mooie toekomst voor de samenwerking herunterladen. “Wij maken ons al een tijd sterk voor de integratie van 3D-printen in het onderwijs. Dit programma gaat voorbij projectonderwijs. Het werkt samen met bestaande methodes en houdt niet alleen een lesprogramma in maar ook support, hardware en software.”

  21st century skills
  Commercieel manager John van El ziet ACES Direct als de perfecte partner in het MaakOnderwijs herunterladen. “Zij profiteren van onze kennis over het onderwijs en wij profiteren van hun technologische kennis. Het MaakOnderwijs is opgericht vanuit het idee dat op de arbeidsmarkt groeiende roep naar mensen met 21st Century Skills is Download video maker program for free german. Dat zijn onder andere vaardigheden op ICT-gebied, maar ook ‘goed kunnen samenwerken’, ‘sterk zijn in communicatie’ en ‘creatief en oplossingsgericht denken’ Download iphone 7 music for free. Dat proberen wij met dit programma voor elkaar te krijgen.”

  Belangrijke stap voor het onderwijs
  MaakOnderwijs brengt de 21st Century Skills samen in twaalf lessen manjaro. In die lessen komt het volledige proces van ‘maken’ aan bod: van het idee ontwerpen tot maken en vervolgens in de markt zetten van het product. Jeroen ziet in ieder geval niet alleen kansen voor de bedrijven maar ook voor het onderwijs herunterladen. “Wij zijn dit als een belangrijke stap voor het onderwijs en de ICT. Hiermee kunnen we scholen, leraren en leerlingen echt vooruit helpen. Hopelijk lukt dat in de aankomende jaren.”

   

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75