• 12 juni 2002
  • De Lijst Pim Fortuyn (LPF) wil een staatssecretaris of minister voor ICT-beleid. Partijleider Mat Herben zal hiertoe donderdag een voorstel doen in de formatiebesprekingen download microsoft word 2019 for free. Dat meldt woordvoerder ICT-beleid Cor Eberhard van de LPF.

    De staatssecretaris moet van de LPF vooral de regie voeren over ICT-infrastructuren en zou moeten resorteren onder het ministerie van Verkeer en Waterstaat delta radio app herunterladen. “Hoe ICT toegepast moet worden, moet je overlaten aan bedrijven, of in geval van scholen aan het ministerie van Onderwijs”, zegt Eberhard cod mw nur warzone herunterladen. “De techniek moet onder één noemer komen te vallen en niet meer verspreid zijn over diverse ministeries.”

    De VVD is er voorstander van dat iedere minister afzonderlijk een actieplan maakt voor ICT, meldt ICT-woordvoerster Hella Voûte-Droste van de VVD-Tweede Kamerfractie videos kostenlos herunterladen handy. “Daarnaast moet er een overkoepelend plan komen dat de gehele regering draagt”, aldus Voûte. Het kamerlid vreest dat een ICT-staatssecretaris een excuus-Truus wordt, waarop de overige bewindslieden hun verantwoordelijkheden afschuiven Download excel for windows 7 for free. De VVD zal er geen halszaak van maken de invoering van een ICT-staatssecretaris te voorkomen. Hella Voûte kondigt overleg over het onderwerp aan met collega ICT-woordvoerder Eberhard van de LPF download all albums. Jos Hessels, de ICT-woordvoerder van het CDA, meldt dat zijn partij nog geen standpunt heeft ingenomen over een aparte bewindspersoon voor ICT-beleid herunterladen.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75