• 7 december 2015
  • Vanaf vandaag t/m zondag 13 december vindt Hour of Code plaats. Microsoft zet zich tijdens deze week extra in om kinderen digitale, technische en sociale vaardigheden bij te brengen microsoft office testversion kostenlos herunterladen. Zo organiseert Microsoft een wereldwijde Skype-a-thon voor basisscholen en krijgen zo’n honderd kinderen vanuit het partnernetwerk van Microsoft Nederland op het hoofdkantoor een workshop programmeren spielfilme herunterladen. Ook worden vijftig nieuw benoemde expert educators klaargestoomd voor hun missie om scholieren door geheel Nederland programmeervaardigheden bij te brengen likeing film. Daarnaast zetten Microsoft-collega’s en werknemers van partners zich vrijwillig in voor de Stichting CodeUur door het geven van codelessen in de klas powershell.

    Maar om de jongste generatie écht goed klaar te stomen voor de arbeidsmarkt van morgen, is het belangrijk dat de politiek meer prioriteit geeft aan dit onderwerp disney plusen android. De IT-sector groeit sneller dan de economie als geheel, zo blijkt uit een recente publicatie van ABN Amro. Een IT-opleiding biedt dan ook goede kansen op de arbeidsmarkt, zeker als je bedenkt dat er een groot tekort is aan hoogopgeleid IT-personeel word herunterladen uni kassel. Maar ook buiten de IT-sector wordt het steeds belangrijker om over IT-vaardigheden te beschikken. Van de bouw tot in de zorg: overal wordt kennis van technologie steeds belangrijker downloaden deezer app. Een ontwikkeling waarvan, gezien de opkomst van bijvoorbeeld het Internet of Things, het einde voorlopig nog niet in zicht is babbel alle vokabeln herunterladen.

    Marcel Timmer, Directeur Innovatie bij Microsoft Nederland, licht in deze blogbijdrage toe waarom het belangrijk is dat de politiek meer prioriteit geeft aan dit onderwerp hoe netflix serie downloaden op laptop.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75