• 16 maart 2017
 • Mediawijzer.net organiseert voor de zesde keer de Media Ukkie Dagen neue browser version herunterladen. Dit jaar staat de campagneweek voor ouders en verzorgers van jonge kinderen (0 tot en met 6 jaar) in het teken van ‘Slim opgroeien met schermeneasy whiteboard download for free.

  Activiteiten
  Door het hele land worden activiteiten voor jonge kinderen en hun ouders of opvoeders georganiseerd. Organisaties die een activiteit organiseren, melden zich aan op Mediaukkiedagen.nl, waar een totaaloverzicht te zien is gifsen pc. De Media Ukkie Dagen vinden plaats van 31 maart tot en met 7 april 2017.

  Hoe bewaar je balans?
  Schermen hebben een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten microsoft 2016. Jonge kinderen weten feilloos hun favoriete filmpje of app te vinden op de smartphone van mama of tablet van opa. Veel ouders hebben vragen over het mediagebruik van hun jonge kinderen en hoe zij de digitale opvoeding van hun kind goed aan kunnen pakken Download windows word. Hoe bewaren zij de balans in het mediagebruik van hun kinderen? En de content die ze bekijken, is dat veilige content? Hoe kun je als ouder je kind niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook op het gebied van mediagebruik een goede start meegeven chess games?

  Daarom organiseert Mediawijzer.net de Media Ukkie Dagen 2017.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75