• 2 januari 2003
 • Naar de website van de stichting Ict-op-school

   


  De stichting Ict op School heeft 20/12 een gesprek gehad met Microsoft en APS gta v erneut downloaden. Gesprekspunten: duidelijkheid over ondersteuning op Windows98 en de tel-methode voor de MS-licenties. Microsoft heeft toegezegd in januari met een reactie te komen ps4 browser downloaden.


  Ict op School heeft Microsoft voorgelegd:
  • veel scholen gebruiken Windows98 steam gleichzeitig downloaden und spielen. Uit diverse berichten in de media kan worden opgemaakt dat ondersteuning door Microsoft van Windows98 is/(snel) wordt afgebouwd. Daarmee worden scholen ‘gedwongen’ een opvolger van Windows98, bv WindowsXP, in te gaan zetten herunterladen. Een overstap is duur, zeker omdat dan misschien ook krachtiger hardware nodig is. Ict op School heeft Microsoft dit potentiele probleem voorgelegd, en gevraagd duidelijkheid te geven over de mate van ondersteuning van Windows98;


  • in de contracten die scholen via APS en SLB voor Microsoft-software af kunnen sluiten is o.a schnittmuster rock kostenlos downloaden. opgenomen dat alle computers (486 en hoger) moeten worden meegeteld. Diverse scholen hebben gevraagd waarom ze PC’s moeten meetellen waarop ze geen Windows gebruiken, of die ze niet willen upgraden met nieuwe versies ssms. Ict op School heeft Microsoft gevraagd wat de logica is achter het moeten meetellen van zulke PC’s. Uit het gesprek bleek dat met ingang van 2003 geen Apple-computers meer meegeteld hoeven worden herunterladen. Microsoft heeft toegezegd ook op dit punt in januari met meer gegevens te komen.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75