• 29 januari 2002
  • Microsoft heeft in overleg met bemiddelaars wat water bij de wijn gedaan bij de licentieovereenkomst voor scholen.

    De scholen hebben nu tot 31 maart om te beslissen of ze het contract met Microsoft verlengen time online. Dit is twee maanden langer dan eerst was afgesproken. Ook kunnen scholen nu kiezen tussen contract voor één of drie jaar. Kiest de school voor het driejarige contract, dan krijgt de school 25 procent korting op de software tot december van dit jaar herunterladen. Voor scholen met veel computers per leerling zou de prijsstijging relatief hoog worden. Zo waren er gevallen bekend van scholen waar de licentie zes keer zo duur zou worden office word 2010 kostenlos downloaden vollversion. Voor deze scholen wordt een plafond aan de stijging gesteld. Hoe hoog dit plafond wordt is nog niet bekend.

    Studenten kunnen dit jaar kosteloos gebruikmaken van hun studentenlicentie Download spotify songs again. In 2003 moeten de studenten echter weer betalen voor hun software.

    Belangenorganisatie ICT op School is in een eerste voorlopige reactie voorzichtig tevreden www rossmann de app herunterladen. “Door het verschuiven van de inschrijfdatum is de druk van de ketel voor de scholen“, aldus een persvoorlichter. “De details zijn echter nog niet helemaal vastgelegd en ook het persbericht is op sommige punten nog vaag, dus we zijn voorlopig voorzichtig met het geven van een standpunt.” De organisatie kreeg het persbericht begin deze week binnen en wacht nog op de reactie van de scholen zelf skype mac for free. Halverwege januari protesteerden de scholen flink tegen de forse prijsstijging die de nieuwe licentieovereenkomst met zich mee bracht. De onderhandelaars hopen dat met de aanpassingen de grootste pijnpunten zijn weggenomen lohnausweis formular herunterladen.

    Bron: WebWereld

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75