• 10 oktober 2002
  • Microsoft heeft toegegeven dat het fouten heeft gemaakt bij de introductie van het vorig jaar aangekondigde nieuwe licentiesysteem download netflix film for free. De softwaregigant overweegt nu om uitzonderingen te maken voor onderwijsinstellingen, studenten en overheden, zodat zij minder last hebben van de nieuwe regeling abenteuer auf dem reiterhof 7 kostenlosen.

    Microsoft verookzaakte vorig jaar veel ophef toen het aankondigde de bestaande licentieregeling af te zullen schaffen. In plaats van het eeuwig gebruiksrecht op bijvoorbeeld Office-software moesten klanten in het vervolg kiezen: óf tegen betaling de programmatuur regelmatig laten verversen, óf na verloop van tijd nieuwe software aanschaffen tegen een hogere prijs spiele subway surfer herunterladen. Het was de bedoeling met het nieuwe systeem vereenvoudiging door te voeren, maar veel gebruikers tekenden protest aan.
    Bestuursvoorzitter Steve Ballmer gaf afgelopen woensdag toe dat er fouten zijn gemaakt bij de invoering herunterladen. Hij heeft nog steeds te maken met boze klanten, en kondigt daarom veranderingen aan. Hoe die er uit zullen zien, is nog onbekend. Ballmer liet wel weten te denken aan uitzonderingsregels voor onderwijsinstellingen, overheden en studenten Download videos with subtitles. Bij die groepen loopt het gebruik van software van Microsoft terug vanwege de toegenomen kosten. Veel overheden onderzoeken de mogelijkheden van open source software, als alternatief voor de producten van Microsoft facebook foto albumen. Zo heeft de Duitse regering contracten gesloten met IBM en softwareleverancier SuSe, en streeft de Taiwanese overheid het gebruik van open source na door subsidies en het opstarten van opleidingen voor open source-ontwikkelaars herunterladen.

    Bron: Edusite

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75