• 10 november 2016
  • Vanaf 1 november is Minecraft: Education Edition in Nederland beschikbaar. De game biedt een laagdrempelige en speelse manier om in de klas digitale vaardigheden te leren kostenlos avg antivirus download. Minecraft: Education Edition werd gebouwd met hulp van meer dan 50.000 leerlingen en leerkrachten van over de hele wereld die deelnamen aan ons early-accessprogramma let it go for free. Zij leverden waardevolle feedback die ons geholpen heeft Minecraft: Education Edition af te stemmen op het gebruik in verschillende leeromgevingen, zowel in het PO en VO Download videos iphone app.

    Minecraft: Education Edition komt met verschillende functionaliteiten, waaronder de langverwachte Classroom Mode-companion-app hoe moet je fortnite downloaden ps4. Deze stelt leerkrachten in staat om wereldinstellingen aan te passen, met leerlingen te communiceren, items toe te kennen en leerlingen in de Minecraft-wereld te teleporteren windows 7 updates manually. Verder biedt het de mogelijkheid een kaart van de Minecraft-wereld te bekijken, een overzicht van alle leerlingen in die wereld te zien, en biedt het verschillende instellingen voor het beheren van die wereld en een chatscherm download xbox one game clips. Er is zelfs een klok die aangeeft hoe laat het is in de Minecraft-wereld. Classroom Mode maakt het voor onderwijzers mogelijk om vanuit één centrale interface de interactie aan te gaan met leerlingen en instellingen te beheren powerpoint 2007 kostenlos herunterladen.
    De volledige versie van Minecraft: Education Edition is vanaf nu beschikbaar vanaf 1 tot 5 euro per gebruiker per jaar, afhankelijk van de grootte van de organisatie en de kwalificatie voor volumelicentie download dlc container files. Voor meer informatie en specifieke prijzen kunnen onderwijsinstellingen terecht bij een Microsoftlicentiepartner voor het onderwijs.

    Wie nog niet bekend is met de voordelen van Minecraft in het klaslokaal, kan voor meer informatie terecht op het bijgewerkte education.minecraft.net download framework. Daar zijn ook lesprogramma’s te vinden, een platform waar onderwijzers kunnen samenwerken en het Minecraft Mentors-programma dat leraren met anderen in contact brengt die ervaring hebben met het lesgeven met Minecraft eos kostenlos downloaden chip.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75