• 14 november 2013
  • Binnengekomen bericht
    De BETT in Londen is een van de grootste beurzen in Europa op het gebied van onderwijs met ICT gifsen pc. Een bezoek aan deze beurs is een ware belevenis. Veel trends die op de BETT worden geïntroduceerd zijn later in het Nederlandse onderwijs te zien. Om de toegevoegde waarde van dit bezoek te vergroten, organiseert Dieter.nl een studiereis naar de BETT die u niet snel zult vergeten microsoft 2016.

    Welke meerwaarde heeft uw bezoek?
    De reis begint met een bijeenkomst in Nederland waarbij we met elkaar de gewenste onderwijskundige resultaten en verwachtingen zullen bespreken en vastleggen Download windows word. Na de reis doen we hetzelfde en bespreken we hoe de opgedane kennis een plek kan vinden in uw onderwijs. Op deze manier zal een bezoek aan de BETT een praktisch rendement opleveren voor uw school chess games.

    Wie begeleidt uw bezoek?
    Tijdens uw verblijf in Londen wordt u door ervaren gastheren begeleid. Zij hebben een ruime ervaring in het onderwijs en in het begeleiden van groepen motorola bilder herunterladen. U krijgt een looproute aangeboden waarmee de – door u vooraf omschreven – vragen en verwachtingen ruimschoots aan bod komen. Tevens zijn wij u van dienst, wanneer u op zoek bent naar verdieping of verbreding van uw bezoek Download TV movies for free.

    Wilt u de hoogte worden gehouden over de BETT-reis, geef dit via het contactformulier aan en wij komen snel bij u terug download esa!

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75