• 25 februari 2014
  •  

    Binnengekomen persbericht
    Van 20 tot en met 23 mei 2014 vindt het derde Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media (NCOSM) plaats in  het prachtige filmmuseum EYE in Amsterdam herunterladen.
    Het congres bedient de gehele onderwijskolom van basisschool tot universiteit.
    Elk onderwijstype heeft een eigen congresdag.

    Opbouw van het congres
    Het congres concentreert zich op de impact van nieuwe, sociale media in de verschillende aspecten van het onderwijs: interne en externe communicatie, instroom, het primair proces, enzovoort a-gps daten herunterladen. De congresdagen zijn bedoeld voor pioniers die sociale media willen inzetten in het onderwijs zelf en managers die de mogelijkheden omtrent nieuwe media willen verkennen antivirus program for free. De congresdagen:

    • Woensdag 21 mei – congresdag voor het PO
    • Donderdag 22 mei – congresdag voor het VVO en MBO
    • Vrijdag 23 mei – congresdag voor het HO

    De eerste sprekers zijn bekend
    Paul Rosenmöller, Erik Scherder, Daphne Channa Horn, Bamber Delver, Bram van Montfoort, Remco Pijpers, Marco Derksen, Matthijs Leendertse en Pedro De Bruyckere dj for free.

    Educational Leadership Preconferences
    Er zijn ook bijzondere preconferences voor bestuurders uit de verschillende onderwijstypen icloud drive dateien downloaden. Deze preconferences vinden plaats in het historische Theatrum Anatomicum in De Waag in Amsterdam. Het programma van deze preconferences zal zich meer toespitsen op het onderwijs van de toekomst Download call of duty mw3 for free. De impact van nieuwe – sociale – media op onderwijs wordt belicht vanuit bestuurderperspectief. De preconferences zijn invite only evenementen. Bestuurders kunnen een verzoek indienen voor deelname via dit online formulier bildergalerien herunterladen. De data van de preconferences:

    • Dinsdag 20 mei – preconference voor het PO
    • Woensdag 21 mei – preconference voor het VO
    • Donderdag 22 mei – preconference voor het HO

    De vorige editie van het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media vond plaats in mei 2013 en werd druk bezocht microsoft security essentials windows 7. Circa 600 onderwijsprofessionals kwamen op het congres af. In de evaluatie beoordeelden de bezoekers het congres met een 8.

    Voor exposanten
    Een van de doelstellingen van het NCOSM is het matchen van aanbieders en afnemers herunterladen. Er zijn voor bedrijven talloze manieren om zich te verbinden aan het congres. U kunt een stand afnemen, er zijn mogelijkheden voor deelname aan interactieve sessies, spreektijd voor het congres en zelfs deelname aan het netwerkdiner voor schoolbesturen discordapp herunterladen. Meer informatie: partnerprospectus (PDF).

    Door wie
    Het NCOSM is een initiatief van FORMEDIA uit Maastricht.

    HansHoornstraHans Hoornstra is directeur van FORMEDIA en initiatiefnemer van het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media. Hij werkt al meer dan 15 jaar exclusief voor het onderwijs, waarbij alumnirelaties en sociale media speerpunten zijn. Hij is een van de founding partners van het Case Lowlands congres voor het hoger onderwijs en is voorzitter dan de stichting Digitale Overheid.

    DieterMockelmannHet programma van het congres wordt samengesteld door Dieter Möckelmann. Dieter werkte jarenlang voor Kennisnet. Vanuit zijn bedrijf Dieter.nl verzorgt hij trainingen en consultancytrajecten voor het onderwijs, waarbij de effectieve inzet van ICT de rode draad is.

    Meer informatie
    Voor meer informatie gaat u naar de website: www.ncosm.nl. Als u contact met ons wilt opnemen, kan dit via e-mail: hans@formedia.nl of telefonisch: 043-362 6288.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75