• 14 mei 2015
 • Binnengekomen persbericht

  De week van 18 t/m 22 mei staat in het teken van de toekomst van het onderwijs.Tijdens het Onderwijsfestival, wat plaatsvindt op donderdag 21 mei in Amsterdam, maken honderden onderwijsprofessionals een tijdreis naar 2032 en proberen zich een beeld te vormen van hoe onze maatschappij er dan uitziet, en welke impact dat zal hebben op het onderwijs (brochure) elsterformular 2017 herunterladen.

  De eerste sprekers op het festival zijn bekend: we zijn trots te melden dat de opening keynote wordt verzorgd door Neelie Kroes (StartUpDelta) app downloaden ipad. Na afloop van haar keynote vindt de lancering van CodePact plaats, in bijzijn van staatssecretaris Sander Dekker. Verder spreken o.a download skype voor tablet. Thieu Besselink (Learning Lab), Jordi Vermeulen (Fons Vitae Lyceum), trendwatcher Vincent Everts, Wietse van Bruggen (Kennisnet), Jan van der Putten (Eyes on China) en Geert Kooistra (Green’s’Cool) fortnite gratisen laptop. Te veel om op te noemen. Bekijk hier het gehele programma podcast herunterladen freeware.

  Laatste kans: meld u snel aan voor dit bijzondere evenement google play store auf pc downloaden!

  Neelie kroes opent het Onderwijsfestival

  Executive program
  Tijdens het Onderwijsfestival is er een speciaal programma voor directeuren en bestuurders kostenlos musiken spotify. Er zijn twee groepen van maximaal 30 deelnemers (een PO en een VO/MBO). U krijgt de gelegenheid om twee dagen te verdiepen en in intensieve samenwerking met collega bestuurders en directeuren een blik in de toekomst te werpen tijdens besloten sessies en een inspirerend netwerkdiner albums for free iphone.

  Een goed idee? Vertel het aan het Platform #onderwijs2032!
  Tijdens de Nationale Ouderavonden en het Onderwijsfestival worden de belangrijkste ideeën en aanbevelingen verzameld door middel van videoboodschappen the link to. Deze worden verzameld in een speciale uitgave van digitaal onderwijsmagazine Like to Share, en aan het eind van het festival wordt het magazine aangeboden aan Farid Tabarki van het Platform #onderwijs2032 herunterladen!

  Nationale Ouderavonden
  De Nationale Ouderavond #onderwijs2032 is een avond die volgens eenzelfde programma op tal van plaatsen in heel Nederland wordt gehouden op 18, 19 en 20 mei. Tijdens de Ouderavond gaan ouders, 10 leerlingen (PO: groep 7 en 8, VO: alle leerlingen) en de school samen onder leiding van een professionele begeleider in gesprek over de toekomst van het onderwijs.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75