• 10 oktober 2001
 • Binnengekomen bericht:
  —————————————-

  Danae luidt het nieuwe schooljaar in met vernieuwde website op music videos from youtube! Meer service, meer tips en meer interactie tussen docenten. We maken daarmee het gebruik van de computer in de klas nog makkelijker voor je! Ook de DigiProjecten zijn uitgebreid, onder andere met een intern mailsysteem sims für macen! We zetten alle verbeteringen voor je op een rijtje:

  DIGIPROJECTEN BEKIJKEN
  Steeds meer scholen draaien een DigiProject in de klas audible manager downloaden. Al deze DigiProjecten kun je bekijken op de nieuwe website, gecategoriseerd naar vak, zoals Engels of Aardrijkskunde. Je ziet de digitale leeromgeving zelf, plus de achterliggende leerdoelen herunterladen. Je kunt ook lezen wat de docenten en de leerlingen er van vonden. Ga eens kijken, misschien zit er een aantrekkelijk project voor jou tussen!

  DOCENTEN HELPEN ELKAAR
  ICT in het onderwijs is zo nieuw, dat veel docenten behoefte hebben aan uitwisseling van ervaring how can I photos from icloud. Daarom gaat Danae van start met het docentenplatform ‘DigiTips’. Deelnemers kunnen daar praktische informatie kwijt of om raad vragen bij collega´s en vakgenoten op andere scholen Download ace app for free. ‘DigiTips’ kan met de input van leraren uitgroeien tot een levendig en bruikbaar platform. Tot nu toe de enige in Nederland, dus maak er gebruik van download apple music app!

  BRUIKBARE BRONNEN
  Tijdgebrek? Nieuw op Internet? Gebruik dan onze link database, een verzameling bronnen die docenten raadplegen bij hun DigiProject Download martinslieder for free. Denk aan links naar woordenboeken, landkaarten en beeldmateriaal.

  EIGEN WEBSITE
  Elke deelnemende school krijgt voortaan zijn eigen DigiProject website herunterladen my drive connect. Je hoeft daar niets voor te doen; Danae verzorgt de hosting van de website. Op dit adres vind je alle DigiProjecten waar de school aan werkt, de digitale leeromgeving zelf, de leerdoelen, een presentatie van de school en natuurlijk klassefoto´s visual studio for free. Er wordt per project ook verslag gedaan van het verloop van het project.

  MAKKELIJKER COMMUNICEREN TIJDENS PROJECT
  Plaatjes uploaden, chatten, prikbord, ruimte voor commentaar van docenten. Elke interactieve leeromgeving van Danae is voorzien van deze mogelijkheden. Nieuw is het intern mailsysteem. Tijdens elk DigiProject kun je voortaan via e-mail communiceren met de hele klas, 1-op-1 of met werkgroepen afzonderlijk. Daarnaast is er in de leeromgeving ruimte voor evaluatie. Leerlingen kunnen daar hun mening kwijt over een aantal kenmerken van het project. Op deze manier worden positieve punten en kritiek snel en overzichtelijk duidelijk.

  —————————————
  Over Danae Interactive Education
  Danae is in januari 2000 opgericht door Dafne Wychgel en Anoek Drieman, beide sociaal psycholoog, gespecialiseerd in de Human-Computer Interactie en de relatie tussen leermiddelen en nieuwe media. Vanuit dit veld deed Danae marktonderzoek, gesponsord door het ministerie van OC&W, met de vraag: ‘Wat vinden docenten de beste methode om computers in het onderwijs te integreren?’. De bevindingen van dit marktonderzoek leverden concrete toepassingen op. DigiProjecten zijn ontstaan op basis van dit onderzoek.
  ***************************************
  Anoek Drieman
  Danae Interactive Education,
  Schipbeekstraat 22,
  1078 BM Amsterdam.
  [t] +31 20 770 40 43
  [f] +31 20 664 69 38
  [m] 06 24.27.48.44
  ***************************************

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75