• 1 september 2016
 • Binnengekomen bericht
  CINOP en ETV.nl namen in 2015 het initiatief voor de ontwikkeling van de Taalkit DUTCH canon ts5050 treiber herunterladen. Speciaal voor dit doel is er nu een aparte website met alles wat u moet weten over dit (gratis) taalpakket voor vluchtelingen zonder status.

  De nieuwe website is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met de Taalkit DUTCH of met het (gratis) taalpakket aan de slag wilt heavy metal musik kostenlosen. U vindt er alle startersinformatie, waaronder flyers in het Arabisch, Tigrinya en het Engels. Ook kunnen bezoekers via een video en interviews een indruk krijgen hoe de methode in de praktijk werkt download only headers outlook 2010.

  Verder bevat de site alle materialen die (taal)vrijwilligers en begeleiders nodig hebben om het taalpakket te gebruiken. Naast het online platform met leerroutes (op Oefenen.nl), is er een handleiding voor begeleiders, verbeterd materiaal voor de deelnemers en een programma voor 20 weken microsoft office outlook 2010 for free.

  De Nederlandse bibliotheken verstrekken inlogcodes voor het online deel. Het offline materiaal kan eenvoudig worden gedownload worden van de nieuwe website herunterladen.

  Momenteel wordt de Taalkit DUTCH volop gebruikt door vrijwilligers in bibliotheken, asielzoekerscentra en andere instellingen die vluchtelingen ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal Download Persian keyboard. We zijn trots dat ons maatschappelijke initiatief daadwerkelijk ten goede komt aan de doelgroep vluchtelingen zonder status.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75