• 20 mei 2002
  • Uit een Nipo-onderzoek onder 566 scholen in het basis-(PO) en voortgezet onderwijs(VO) blijkt dat veel scholen de dienstverlening van nlTree als onvoldoende ervaren windows 8-datenträgerabbilder (iso-dateien) herunterladen. Er is vooral kritiek op de communicatie naar de scholen en de afhandeling van storingen en klachten.

    Ruim 60 procent van de scholen heeft het afgelopen jaar te maken gehad met storingen computerspiele gratis herunterladen. Bij één op vijf bleven de storingen zich herhalen of konden ze niet worden opgelost. Bovendien loopt een deel van de instellingen tegen het probleem op dat de bandbreedte ontoereikend is Download bvs solitaire sammlung for free.

    Uit de enquête blijkt echter ook dat de helft van de storingen een oorzaak vindt binnen het eigen netwerk van de school. Tegelijkertijd geeft bijna de helft van de ondervraagde ICT-verantwoordelijken aan dat het hen aan kennis, tijd en middelen ontbreekt om de storingen te kunnen analyseren herunterladen.

    Opvallend is dat het voortgezet onderwijs aanmerkelijk lagere cijfers geeft dan de basisscholen. Het totaalcijfer dat PO aan nlTree geeft is 6,4 fortnite mobile herunterladen deutsch. Het VO komt uit op 5,6. Wel is duidelijk dat het gebruik van Kennisnet is aangeslagen. Ruim tachtig procent van alle pc’s op de lokaties is aangesloten wie kann man videos aus youtube herunterladen.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75