• 2 januari 2002


    • “Telewijs, de stekker eruit”

    columnbijdrage van Pieter de Vries*

    #Het doek is gevallen apps für windows 10 herunterladen. Telewijs houdt op te bestaan per 15 december. Dat stond te lezen in een nieuwsbericht van twee weken geleden download pdf op macbook. Geen opvallend bericht, maar wel echt. Zoals bekend maakt KPN een moeilijke tijd door. Dat heeft zijn weerslag op zaken die niet direct tot de corebusiness business horen download funny birthday cards for free. Vandaar dat Telewijs volgend jaar niet terug zal keren op de buis.

    Eind jaren tachtig deed PTT Telecom mee aan het NIVO-project. 113 Scholen in het noorden van het land kregen een computerlokaal met 8 computers, een netwerk, 2 jaar lang gratis Viditel en Memocom (elektronische communicatiesystemen), inclusief telefoonlijn europapark foto herunterladen. Er werden 400 docenten geschoold in het gebruik van die systemen. Dat project werd online ondersteund door een informatiedienst via Viditel. Die dienst groeide later uit tot een reguliere voorziening, die in 1993 de naam Telewijs kreeg datei per ssh herunterladen.

    Telewijs is daarmee het oudste onderwijsportal dat ooit door een bedrijf in de lucht is gebracht. En met producten als de Teleware (nog gauw even downloaden!) was hier sprake van E-learning ‘avant la lettre’ ls15 herunterladen.

    Telewijs stond bekend als een iet wat saaie, maar degelijke site, waar menig e-zine een puntje aan kon zuigen. Die degelijkheid gaat nu verdwijnen en daarmee ook deze column windows 10 aktuelle version herunterladen.

    De columnisten willen alle lezers en de redactie van Telewijs bedanken voor hun reacties, bijdragen en adviezen. Wij zijn ervan overtuigd dat de 16.000 maandelijkse gebruikers, de 800 lezers van de nieuwsbrief en de column en de honderden e-mailschrijvers, Telewijs zullen missen youtube musik kostenlos und legal downloaden. Wij ook.#

    Willem Roos
    Wim Veen
    Piet Kommers
    Pieter de Vries

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75