• 11 mei 2017
  • Kennisnet heeft de nieuwe brochure Auteursrecht en internet, wat mogen scholen wel en niet (PDF), over de consequenties van auteursrecht voor scholen gepubliceerd animal crossing für pc kostenlosen deutsch.

    Mag je volgens het auteursrecht als leraar eigen leermaterialen online delen? Mogen leerlingen teksten van internet gebruiken voor een werkstuk download office 2010 images automatically? En wat moeten schoolbesturen regelen als leraren eigen leermaterialen maken? De bepalingen en de consequenties voor scholen komen aan bod in de nieuwe brochure Auteursrecht en internet, wat mogen scholen wel en niet (PDF),

    Een paar belangrijke uitgangspunten crossout for free.
    Auteursrecht geeft de auteur zeggenschap over zijn werk. De auteur mag bepalen of zijn werk -een foto, een boek, een tekening, een tekst, een beeld- gepubliceerd mag worden fortnite game herunterladen. En of het dan ook gekopieerd, gedrukt of uitgegeven mag worden. Zelfs een korte tekst, gedicht, krantenbericht of een zelfgemaakte foto komt al snel voor bescherming in aanmerking download from telekom.

    Afkoopregeling voor scholen
    Scholen mogen voor onderwijsdoeleinden een deel gebruiken uit auteursrechtelijke beschermde werken …

    Lees het hele artikel bij Kennisnet herunterladen.

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75