• 30 oktober 2017
  • Het onderwijs wil voor ICT-oplossingen voor een groot deel overschakelen op gebruikte apparatuur. De overstap op deze zogenaamde ‘refurbished’ apparatuur wordt vooral ingegeven door de positieve impact op het milieu, geldbesparing en door het besef dat gebruikte apparaten niet onderdoen voor nieuwe music cheap flatrate.

    Dat blijkt uit een landelijk onderzoek van Infotheek, uitgevoerd onder ruim achthonderd ICT-specialisten werkzaam in het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en bij de overheid microsoft office 2016 download 64 bit kostenlos. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Infotheek Group, Europees marktleider op het gebied van gebruikte hardware.

    Van de ondervraagden in het onderwijs is gemiddeld 30 procent van plan de komende drie jaar refurbished ICT-apparatuur aan te schaffen gta v erneut downloaden. Bij bedrijven die tussen de 50 en 499 werknemers hebben is het percentage met 67 procent het hoogst. Ook in de zorg (54 procent) is het merendeel van plan grotendeels over te stappen op gebruikte apparaten ps4 browser downloaden. De pc is bij de meeste ondervraagden in het onderwijs het populairste apparaat om refurbished aan te schaffen, gevolgd door laptops en tablets.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75