• 24 september 2001
  • 14 november 2001 is het Wereld Gis dag.
    Voor Nederland organiseert ICT Holland/ School voor Morgen, in samenwerking met ESRI Nederland, een onderwijs conferentie onder het motto:
    #“Slimme kaarten op computers en wat kun je daar nu mee op school?”
    Heeft u dat nu ook rambo 5 kostenlos downloaden? U rijdt in de auto. U twijfelt, moet u nu links of rechts af? En u vergist zich… Blijkbaar beschikt uw auto nog niet over een navigatie systeem waarop u uw exacte positie afgebeeld ziet op een digitale kaart pubg mobile herunterladen pc. Die digitale kaart komt steeds vaker in beeld..
    Locatienet, routeplanners, de Gouden Gids maar ook op websites van de rijks- provinciale of gemeentelijke overheid, steeds vaker wordt informatie verstrekt via dit laagdrempelige en toegankelijke instrument: de digitale kaart download app language memos. Van oudsher horen kaartvaardigheden thuis in het leerplan van het vak aardrijkskunde. Maar wellicht is een nieuwe generatie kaartvaardigheden nodig om goed met digitale kaarten overweg te kunnen en de gewenste informatie te bereiken videos from 7tv. Tegelijkertijd wordt door de koppeling met databestanden het gebruik van Geografische Informatie Systeem (GIS) niet langer een specifieke geografische, maar meer een vakoverstijgende vaardigheid…#

    Deze conferentie is interessant voor docenten van p.o groep 7 en 8 en docenten m&m van v.o., basisvorming en tweede fase microsoft hintergrundbilder herunterladen.
    Locatie Hogeschool Holland
    Tijd: 9.30-16.3
    kosten ƒ 95,-
    Inschrijven: http://www.gisdag.nl (vanaf 26 september 2001)
    Informatie: n.juist@hsholland.nl


    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75