• 9 november 2017
  • Binnengekomen bericht – Vraag je je wel eens af of jouw school- en leerlinggegevens veilig zijn lizenzschlüssel herunterladen? Laat je informeren over relevante regelgeving op het gebied van privacy op ons Onderwijsevent Privacy & Security gratis schreibprogrammen deutsch. Vanaf mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) was kann man mit jdownloader downloaden.

    Weet jij wat je te wachten staat? En wat doet jouw ICT-dienstverlener met gegevens van jouw school? En Google? We vertellen je graag hoe Cloudwise en Google hiermee omgaan en bij wie nu welke verantwoordelijkheid ligt font myriad pro download free of charge. En hoe ga je dit vervolgens aanpakken en communiceren richting je medewerkers? Het is ook een goed moment om je andere vragen te stellen en met elkaar en Cloudwise in gesprek te gaan herunterladen. Gastspreker: Johan van Duijn, Manager IT Risk bij KPMG

    Voor wie
    Bestuurders en schoolleiders die willen weten wat de (mogelijke) gevolgen zijn van de veranderende wetgeving op het gebied van privacy en veiligheid download zip files unpack.

    Wanneer & waar
    Het Onderwijsevent Privacy & Security vindt plaats op dinsdag 21 november 2017 disposition order. Vanaf 11.45 uur ben je welkom voor de lunch. Het programma start om 12.30 uur. Om 15.30 uur sluiten we af met een borrel. Het event vindt plaats in het gebouw van Google in Amsterdam metal for free. We adviseren je vanwege de bereikbaarheid met het OV te komen.

    • Google Nederland, Claude Debussylaan 34, Amsterdam
    • Openbaar vervoer: kantoor 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zd
    • Parkeren bij QPark Mahler, Claude Debussylaan 42, Amsterdam Download Russian songs legally and for free.

    Kosten
    Deelname is kosteloos – aantal plaatsen beperkt – tijdig aanmelden!

    Programma
    11.45 Inloop & lunch
    12.30 Welkom – Huig Ouwehand, Cloudwise
    12.35 Introductie
    13:15 Privacy & security in G Suite – Grainne Phelan, Google
    13:45 Pauze
    14.00 Regelgeving rond de bescherming van persoonsgegevens – Johan van Duijn, KPMG
    14.30 Hoe gaat Cloudwise om met de gegevens van je school – Gijs Stijnman, Cloudwise
    15.00 Q&A en afsluiting – Huig Ouwehand, Cloudwise
    15.30 Borrel
    16.00 Einde

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75