• 9 november 2017
 • Binnengekomen bericht – Vraag je je wel eens af of jouw school- en leerlinggegevens veilig zijn lizenzschlüssel herunterladen? Laat je informeren over relevante regelgeving op het gebied van privacy op ons Onderwijsevent Privacy & Security gratis schreibprogrammen deutsch. Vanaf mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) was kann man mit jdownloader downloaden.

  Weet jij wat je te wachten staat? En wat doet jouw ICT-dienstverlener met gegevens van jouw school? En Google? We vertellen je graag hoe Cloudwise en Google hiermee omgaan en bij wie nu welke verantwoordelijkheid ligt font myriad pro download free of charge. En hoe ga je dit vervolgens aanpakken en communiceren richting je medewerkers? Het is ook een goed moment om je andere vragen te stellen en met elkaar en Cloudwise in gesprek te gaan herunterladen. Gastspreker: Johan van Duijn, Manager IT Risk bij KPMG

  Voor wie
  Bestuurders en schoolleiders die willen weten wat de (mogelijke) gevolgen zijn van de veranderende wetgeving op het gebied van privacy en veiligheid download zip files unpack.

  Wanneer & waar
  Het Onderwijsevent Privacy & Security vindt plaats op dinsdag 21 november 2017 disposition order. Vanaf 11.45 uur ben je welkom voor de lunch. Het programma start om 12.30 uur. Om 15.30 uur sluiten we af met een borrel. Het event vindt plaats in het gebouw van Google in Amsterdam metal for free. We adviseren je vanwege de bereikbaarheid met het OV te komen.

  • Google Nederland, Claude Debussylaan 34, Amsterdam
  • Openbaar vervoer: kantoor 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zd
  • Parkeren bij QPark Mahler, Claude Debussylaan 42, Amsterdam Download Russian songs legally and for free.

  Kosten
  Deelname is kosteloos – aantal plaatsen beperkt – tijdig aanmelden!

  Programma
  11.45 Inloop & lunch
  12.30 Welkom – Huig Ouwehand, Cloudwise
  12.35 Introductie
  13:15 Privacy & security in G Suite – Grainne Phelan, Google
  13:45 Pauze
  14.00 Regelgeving rond de bescherming van persoonsgegevens – Johan van Duijn, KPMG
  14.30 Hoe gaat Cloudwise om met de gegevens van je school – Gijs Stijnman, Cloudwise
  15.00 Q&A en afsluiting – Huig Ouwehand, Cloudwise
  15.30 Borrel
  16.00 Einde

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75