• 9 mei 2014
  • Binnengekomen persbericht – Onderzoeksconferentie 2014
    Op woensdag 4 juni vindt de conferentie Weten wat werkt met ict in het onderwijs plaats playstation.com herunterladen. Op deze conferentie staan zowel wetenschappelijke kennis als kennis uit de praktijk centraal. Onderzoekers, leraren en schoolmanagers delen in korte pitches hun belangrijkste bevindingen op het gebied van ict in het onderwijs Download any video converter. Daarnaast zullen twee inspirerende keynotes de dag verrijken en u stof tot nadenken geven.

    Keynote: professor Steve Joordens – Ontwikkelen, oefenen, meten én rapporteren in één doorlopende actie
    Wij zijn erg trots om bekend te kunnen maken dat Steve Joordens een van de keynotes van deze conferentie zal verzorgen libreoffice draw for free. Steve Joordens is hoogleraar psychologie, onderzoeker en hoofd van het Advanced learning technologies Lab van the University of Toronto Scarborough. Hij is een veel gevraagde spreker op internationale conferenties en op woensdag 4 juni kunt u zijn verhaal horen photoshop cs2 full version for free. Joordens doet op verschillende terreinen onderzoek, waaronder studies naar het geheugen en het effectief gebruik van technologie in het onderwijs. Hij is een actieve onderzoeker op het gebied van cognitieve en pedagogische psychologie en onderzoekt vooral vraagstukken in relatie tot peer- assessment, kritisch denken, betrokkenheid, en het effectief gebruik van technologie in het onderwijs songs downloaden van youtube.
    Lees hier meer over zijn keynote

    Slimmer omgaan met onderzoek, Alfons ten Brummelhuis
    De conferentie wordt geopend door keynote spreker Alfons ten Brummelhuis, hoofd Onderzoek bij Kennisnet no limits 2 roller coasters. In zijn werk ligt de focus op het leggen van verbindingen tussen wetenschappelijk onderzoek en de onderwijspraktijk. Ten Brummelhuis zal ingaan op hoe het staat met de bewijskracht voor opbrengsten van ict in het onderwijs Download google photos at once. Hij zal wat we geleerd hebben in het verleden in het perspectief zetten van de uitdagingen voor de toekomst en schetsen welke stappen nodig zijn om in het onderwijs meer rendement uit ict te halen geforce treiber downloaden.

    De nieuwste onderzoeksresultaten
    Naast deze keynotes zal een keur aan nieuwe onderzoeksresultaten de revue passeren. De onderzoeksresultaten worden gepresenteerd in korte pitches van vijf minuten itunes gekaufte songs downloaden. De onderzoeken hebben betrekking op uiteenlopende onderwerpen. Hierdoor ontstaat er een rijk en afwisselend programma.
    Op deze pagina vindt u meer informatie over de pitches android app music.

    Bent u er ook bij? Meld u aan
    Bezoekers van voorgaande jaren weten dat de onderzoeksconferentie een bron van inspiratie is voor leraren, managers/bestuurders en beleidsmakers. Kortom een dag die u niet mag missen. De deelnamekosten voor de conferentie bedragen €75.  Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van €25 (om gebruik te maken van het studententarief dient u een mail te sturen naar info@kennisnet.nl met een kopie van de studentenpas).

    Locatie
    De conferentie vindt plaats op woensdag 4 juni van 10.00 – 16.00 uur in Theater Dilligentia in Den Haag. Klik hier voor locatie en route.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75