• 13 juni 2016
 • Binnengekomen persberichtDoorbraak! Learning analytics met open leermateriaal in de ELO. Eenvoudig leerlingen volgen en differentiëren door het beste van 2 werelden Download tomtom mydrive app.

  Docenten kunnen vanaf nu in OpenEdu, Learnbeat en Elerna leerlingen volgen bij het werken met de Stercollecties én deze open digitale leerlijnen naar eigen inzicht arrangeren microsoft games downloaden. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Stichting VO-content en de ELO-leveranciers classic shellen nederlands. De integratie van het open leermateriaal legt de basis voor gepersonaliseerd leren en beantwoordt daarmee een grote vraag vanuit het scholenveld.

  RonZuijlenRon Zuijlen, directeur VO-content: “Stercollecties zijn en blijven open beschikbaar en platformonafhankelijk musik bei youtube herunterladen kostenlos. Daarom is het fantastisch dat door de voortvarende samenwerking met de ELO-leveranciers het arrangeren in de ELO en het volgen van leerlingen met Stercollecties nu mogelijk is herunterladen.

  Per 1 augustus zijn maar liefst 64 Stercollecties voor 10 vakken geschikt om in OpenEdu, Learnbeat of Elerna te gebruiken sims 4 studio herunterladen. Iedere docent kan de Stercollecties naar eigen inzicht bewerken en combineren met eigen of ander (multimediaal) materiaal. De docent kan de voortgang van leerlingen met het leermateriaal monitoren, doordat de resultaten worden opgeslagen.  Ook is een samenwerking gestart met itslearning en Peppels sat 1 folgen downloaden. Deze platforms werken momenteel aan de technische implementatie van de Stercollecties.

  Pilot
  De gebruikerservaringen zijn positief: simpel en gemakkelijk in gebruik funktionsupdate für windows 10 version 1803 manuell herunterladen. Ook voor docenten die een basisniveau ict-vaardigheid hebben. Docenten van het Jan Arentsz deden een pilot: “De docent bepaalt op deze manier volledig het aanbod dat hij klaarzet voor de leerlingen en kan op basis van behaalde scores gemakkelijk vervolgmateriaal aanbieden.”

  Lees het interview met de docenten van het Jan Arentsz visual basic 2010 herunterladen.

  Beste van 2 werelden
  Docenten hebben met Stercollecties in de ELO de keuzevrijheid om hun onderwijsprogramma naar eigen inzicht in te richten sterne zum herunterladen. Docenten kunnen de Stercollecties gebruiken in combinatie met alle functionaliteiten die de ELO biedt. Het is bijvoorbeeld nu mogelijk om een opdracht of een toets toe te voegen en er leerdoelen aan te koppelen. Leerlingen weten zo wat van hen verwacht wordt. Het opgeven van huiswerk, uitdelen en innemen van opdrachten, nakijken van toetsen en opslaan van resultaten wordt een stuk makkelijker.  Bovendien profiteren docenten van de unieke eigenschappen van de Stercollecties. Zo is het mogelijk om elk detail van het leermateriaal naar wens aan te passen. Doordat Stercollecties gekoppeld zijn aan kerndoelen en eindtermen kunnen docenten de leerlijn combineren met eigen of ander leermateriaal.

  Informatiebijeenkomst
  VO-content heeft op 7 juni een ELO-bijeenkomst georganiseerd. De ELO-leveranciers waar VO-content mee samenwerkt, presenteren details over werken met Stercollecties in hun platform. Ook worden de resultaten uit de pilots op scholen gedeeld.

  Over Stichting VO-content
  VO-content werkt samen met scholen in het VO aan de geleidelijke overgang naar onderwijzen en leren op maat. Basis hiervoor vormt open en online leermateriaal dat maatwerk mogelijk maakt: de Stercollecties. De stichting wil zo een wezenlijke bijdrage leveren aan kwaliteitsverbetering van het VO.

  Meer weten?
  Meer informatie over hoe er gewerkt kan worden met de Stercollecties? Vraag de whitepaper Werken met Stercollecties aan.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75