• 1 oktober 2001
  • Ingezonden mededeling van Technika 10: Oproep voor coaches

    Technika 10 Nederland ondersteunt en stimuleert computeractiviteiten voor meisjes, vanuit de gedachte dat meisjes en vrouwen net zoals jongens en mannen om moeten kunnen gaan met de nieuwe informatie- en communicatietechnologieën herunterladen. Onder deze computeractiviteiten valt ook deelname aan ThinkQuest Junior of Leerling.

    Om het draagvlak van Technika 10 te verbreden zijn we op zoek naar vrouwen die geïnteresseerd zijn in het coachen van een ThinkQuest-meisjesteam bilder bearbeiten kostenlos herunterladen. Daarnaast zouden we graag in contact komen met vrouwen die een ThinkQuest team hebben gecoached, om ervaringen uit te wisselen en eventueel een samenwerking op te zetten bilder von icloud auf ipad herunterladen.
    Op 3 november aanstaande wordt er een infomiddag georganiseerd door Technika 10 om nieuwe begeleidsters kennis te laten maken met Technika 10 en ThinkQuest crime dinner to. Daarnaast willen we de huidige begeleidsters een workshop aanbieden. We willen daarvoor ook graag ervaren coaches van ThinkQuest Junior teams uitnodigen om ervaringen uit te wisselen en van hen te horen hoe zij teams samenstellen, hoe ze het groepsproces begeleiden en hoe een website uiteindelijk tot stand komt wii u apps.

    Ben jij een ThinkQuest Junior coach en wil je samenwerken met Technika 10
    en/of ervaringen delen om van elkaar te leren, neem dan contact op met
    Sacha Goeting van Technika 10 Nederland Download aok bonus app.
    Dit kan per e-mail: s.goeting@technika10.nl, of per telefoon:
    030-262.59.80 (op maandag-woensdag-vrijdag)

    Meer informatie over Technika 10 kun je vinden op de website pc games vollversionen kostenlos herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75