• 13 oktober 2015
 • Er zijn meer dan 3000 inschrijvingen voor MediaMasters! Met nog een maand te gaan ligt het aantal inschrijvingen voor MediaMasters nu al hoger dan in 2014 house party app. Er zijn ongeveer 500 inschrijvingen meer dan op 1 oktober vorig jaar.

  MediaMasters is een interactief mediawijsheidspel voor groep 7 en 8, en heeft tot doel alle leerlingen een basisniveau mediawijsheid mee te geven herunterladen. (Campagneposter -PDF) Doet jouw klas ook mee aan MediaMasters Download mp3 player kids music? Of ken jij een leerkracht van groep 7 of 8 of een school die wilt meedoen? Aanmelden kan nog tot en met 30 oktober via MediaMasters.nl

  MediaMasters 2015: Kasteel familie di Mediacia
  Dit jaar bezoekt een klas met kinderen het kasteel van de familie di Mediacia, zij zijn al eeuwenlang voorlopers op het gebruik van media en de oprichters van de Orde van Respect lizenzschlüssel herunterladen. Al snel gebeuren er mysterieuze en onverklaarbare dingen als drie kinderen afdwalen van de groep. Kunnen de leerlingen de hoofdpersonen helpen om veilig uit het kasteel te ontsnappen gratis schreibprogrammen deutsch?

  Laagdrempelig en toegankelijk
  MediaMasters is onafhankelijk van niveau, voorkennis en achtergrond van leerlingen uit groep 7 en 8 te spelen was kann man mit jdownloader downloaden. Het mediawijsheidspel kost gedurende de week slechts één uur per dag in de klas en vereist een digibord. Meedoen is kosteloos. MediaMasters is een initiatief van Mediawijzer.net en roept scholen op meer aandacht te besteden aan mediawijsheid in het onderwijs font myriad pro download free of charge.

  Ook voor speciaal onderwijs en buitenschoolse opvang
  Net als afgelopen jaar kunnen ook het speciaal onderwijs en de buitenschoolse opvang meedoen aan MediaMasters herunterladen. De game is ondertiteld om ook dove en slechthorende kinderen en kinderen met een leerachterstand de mogelijkheid te geven mee te doen. Ook pabo- en mbo-studenten die het onderwijs in willen, zijn welkom om deel te nemen download zip files unpack. Kijk hier voor meer informatie.

  Week van de Mediawijsheid 2015
  MediaMasters wordt gespeeld tijdens de Week van de Mediawijsheid (20 t/m 27 november 2015) disposition order. Tijdens deze campagneweek vraagt Mediawijzer.net aandacht voor het belang van mediawijsheid voor kinderen. Dit jaar staat tijdens de campagne het thema ‘Media & Respect’ centraal.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75