• 1 maart 2002
  • Binnengekomen Persbericht:
    —————————————-

    Betreft: Schools-Inn op School & Computer beurzen

    Surfkids, één van de door Kennisnet geselecteerde partijen voor het aanbieden van Internet Content Filtering aan het onderwijs, is vanaf deze week op de School & Computerbeurzen aanwezig bilder orchideen kostenlosen. De eerste beurs was op woensdag 27 februari en zal gevolgd worden door beurzen in Groningen, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle en Utrecht.

    Schools-Inn is filterleverancier van het eerste uur, door Kennisnet geselecteerd om Internet Content Filtering te leveren aan Nederlandse onderwijsinstellingen wetransfer datei herunterladen. De meeste van deze instellingen en de aan scholen verbonden begeleidingsdiensten hebben al kennis mogen maken met onze denk- en werkwijze. Ons filter wordt als zeer positief ervaren en de eerste scholen zijn reeds actief op ons filter Download picasa program for free.

    Schools-Inn is opgezet met de filosofie een filter te creëren dat, naast het filteren van ongewenste content en sites, bijdraagt tot een optimaal gebruik van het internet icloud for free. Voor meer uitleg over het filter en de ideeën erachter én voor informatie over de School & Computerbeurzen, kunt u terecht op schools-inn.

    Schools-Inn is een initiatief van www.Surfkids.nl BV, een bedrijf dat al jaren ervaring heeft met ‘kinderen en internet’ spotify herunterladen auf mac. Surfkids is onder andere bouwer van www.Surfkids.nl, dit is een kidscommunity voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Met een gemiddelde van 70.000 unieke bezoekers per maand heeft Surfkids één van de best bezochte communities van Nederland in deze leeftijdscategorie windows movie maker kostenlos herunterladen. Kinderen kunnen op deze site veilig en spelenderwijs kennis maken met het internet.

     

    Mail Surfkids download videos amazon prime.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75