• 10 april 2002
  • Het Platform Onderwijs en Informatiesamenleving (O&I) gaat bedrijven aanmoedigen te investeren in ICT in het onderwijs why can't I download with safari. Vanochtend ging het platform onder leiding van ex-KPN-topman Wim Dik officieel van start tijdens het tweedaagse ICT en onderwijsevenement Kennis, Communicatie en Informatie (KIC) in de Utrechtse Jaarbeurshallen downloaden stoppen.

    Het O&I platform heeft als doel het gebruik van ICT op scholen te verbeteren met hulp van het bedrijfsleven. Het richt zich voornamelijk op het primaire en voortgezet onderwijs minecraft cracked for free. Zo moet het beheer van computervoorzieningen verbeteren en de investeringsbereidheid van bedrijven in de ontwikkeling van online-onderwijsmateriaal. Ook wil het platform initiatieven van het bedrijfsleven gericht op het gebruik van ICT in het leerproces evalueren en een coördinatiepunt vormen voor verschillende initiatieven op dit gebied mp3 dateien auf iphone downloaden.

    Gedurende twee jaar wil O&I een keurmerk ontwikkelen waardoor scholen kunnen vertrouwen op de onderwijskunde waarde van projecten die bedrijven willen opzetten embird kostenlos download. Verder zal het platform voorbeeldprojecten onder de aandacht brengen van scholen en bedrijven. Een keer per jaar, aan het begin van het schooljaar, organiseert O&I ‘De Week van het bedrijfsleven voor het Nederlandse onderwijs’ informationen herunterladen facebook. Bedrijven worden dan aangemoedigd een school te adopteren en over een langere tijd zich in te zetten om ICT-projecten op die school tot een succes te maken panzer games to download.

    Het initiatief voor het platform komt van de bestuursleden waaronder naast Wim Dik ook Johan Stekelenburg, Henk Strietman, Frits Goldschmeding, Herman Bruggink, Ruud Hendriks en Tom van der Maas download adobe acrobat for free. Het platform krijgt steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

    Bron: Automatiserings Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75