• 11 december 2017
  • Stichting NewTechKids biedt een selecte groep docenten de kans om gratis een trainingsprogramma m.b.t download bahn simulator for free in full. computerwetenschappen, ter waarde van ruim 2.000 Euro, te volgen. Een groep leraren op (Nederlands en internationale) basisscholen mogen dan als eersten in Nederland lessen over computerwetenschappen en ‘computational thinking’ geven herunterladen?

    Het programma is speciaal ontwikkeld voor de docent met weinig of geen ervaring op het gebied van technologie-onderwijs of programmering-gerelateerde lessen youtube film as mp4. Het doel is om het begrip te vergrootten van wetenschappelijke concepten over technologie, zodat leerlingen van 4-12 jaar oud onderwezen kunnen worden in dit domein sven das schaf kostenlos downloaden vollversion. Deze training wordt alleen gegeven in het Engels in Amsterdam op verschillende dagen in begin 2018.

    In 5 trainingssessies komen de computerwetenschappen theorie, onderliggende pedagogie, verschillende lesmethoden en strategieën voor klassenmanagement aan bod apps auf samsung tv herunterladen. Gewapend met die kennis worden de deelnemers getraind om 5 computerwetenschap lessen aan hun eigen leerlingen te kunnen geven.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75