• 14 oktober 2002
  • Stichting Kennisnet en SURFnet hebben gezamenlijk een position paper opgesteld, waarin ze de toekomst schetsen van internet voor het onderwijs in Nederland sketchup for free. Dit document, dat via de websites van beide organisaties openbaar wordt gemaakt, gaat met name in op de vraag hoe de internetvoorziening voor scholen moet worden ingericht, nadat het landelijke contract met nl.tree eind 2003 af loopt pdf nur öffnen nicht downloaden.

    Het document is tot stand gekomen door intensief contact tussen beide organisaties. Het beginpunt werd gevormd door een advies van Stichting Kennisnet aan het Ministerie van OcenW, waarop SURFnet op verzoek commentaar heeft geleverd musik kostenlos herunterladen für pc.
    Het internet voor en in het onderwijs staat thans centraal in de belangstelling. Ten eerste omdat gebleken is dat er niet voorzien is in de financiering voor de scholen voor het gebruik van internet na 2003 toshiba smart tv apps herunterladen. Ten tweede vanwege de afloop van het bestaande landelijke contract voor de internetvoorziening per 1 januari 2004.

    Bron: SURFnet

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75