• 11 maart 2016
 • Recensie door John Jansen

  Voor mij staat de Prowise All-in-One (10 point touch 21,5 inch) autorennen kostenlosen deutsch. Te groot voor een tablet en toch heeft ie er wel iets van weg. Hij is natuurlijk te zwaar om hem als tablet te gebruiken en daar is hij ook zeker nooit voor bedoeld herunterladen. Maar je kunt hem wel als een tablet-achtige gebruiken. Door de grote beweegbare beugel aan de achterzijde kun je hem vrijwel geheel plat op tafel leggen en er met meerdere personen tegelijk op kijken en bedienen download google picasa photos. Handig wanneer je er met een groepje om heen wilt staan en met meerderen bedienen.

  De computer wordt via een adapter aan het stroomnet gekoppeld, maar kan na opladen ook zonder stroomkabel gebruikt worden, net als een laptop download flight simulator 2002 aircraft for free. Verder in de doos een toetsenbord en muis, beide bekabeld. En dat is dan ook meteen vind ik een nadeel. Het was mooier geweest wanneer de set geheel draadloos was geweest dan had je eigenlijk alleen de stroomkabel als enige aansluiting herunterladen. Maar goed, bekabeld heeft ook zo zijn voordelen omdat je dan niet regelmatig dure batterijen hoeft te vervangen.

  Het toetsenbord heeft een prettige aanslag, maar is wel erg licht en voelt daardoor niet erg robuust kindle ebooks auf pc herunterladen. Voor de muis geldt eigenlijk hetzelfde. Werking is prima maar door lage gewicht is ie voor mij persoonlijk niet prettig in het gebruik. Een ander nadeel van de bedraade muis en toetsenbord combinatie is het feit dat je ook 2 USB aansluitingen bezet download good night pictures for free. Daar er maar 3 zijn (wel allemaal 3.0) kun je nog maar één ander usb apparaat aansluiten (of je moet een USB hub gebruiken). Wordt er dan ook nog gebruik gemaakt van de USB-to-Ethernet adapter om op een bedraad netwerk aan te sluiten zijn er geen poorten meer vrij hp psc 2355 treiber download kostenlos. Dit kan in sommige situaties een nadeel zijn maar ik vermoed dat in de meeste omgevingen waarin deze AIO wordt gebruikt dit geen probleem zal zijn.

  Standaard was Windows 8.1 meegeleverd conjugation duden. Na eerst de nodige updates te hebben binnen gehaald maar meteen een upgrade naar Windows 10 uitgevoerd. Voor dit hele proces kun je via een wifi verbinding gerust een halve tot hele dag inplannen adobe produkte herunterladen. Daarna meteen een gratis outlook.com account aangemaakt zodat ik ook meteen over 15 GB cloud opslag kan beschikken.

  De Prowise misstaat niet op menig bureau en zal door zijn compactheid ook goed in het klaslokaal zijn te gebruiken. De meegeleverde antivirus van Mcafee verloopt na 30 dagen en zal dan of betaald voortgezet moeten worden of vervangen door een goede gratis antivirus software (AVG, Avira). De prestaties voor kantoorwerk/school zijn prima, maar door de toegepaste mobile processor is het geen snelheidsmonster. Men moet dit soort apparaten dan ook vooral vergelijken met laptops qua prestaties en niet met een vaste PC.

  Conclusie
  Een qua design mooi apparaat met laptop prestaties. Vooral bedoeld voor in de woonkamer of beperkte kantoor/school ruimte. Is enigszins makkelijk verplaatsbaar maar uiteraard niet zo mobiel als een laptop of een kleinere tablet. Indien je hem uitrust met een draadloos toetsenbord en muis is ie compleet. En ook niet geheel onbelangrijk is de prijs. Deze is met zo’n 530 euro exclusief BTW alleszins redelijk te noemen voor een dergelijk apparaat.

  Pro

  • mooi groot scherm 24 inch
  • alles-in-een
  • kabels aan muis/keyboard voor scholen plus omdat geen batterijen nodig zijn

  Con

  • kabels aan muis en toetsenbord waardoor je al 2 USB poorten kwijt bent
  • toetsenbord voelt erg licht aan

   

  John Jansen
  John iJJs IT-er sinds 1987 en werkzaam bij de automatiserings-afdeling APG Pensioen Groep te Heerlen als SharePoint en Office 365 consultant. Sedert 1999 een eigen bedrijf Digitcon met focus op het MKB met name op het gebied van IT Consultancy en netwerken.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75