• 1 mei 2017
 • Recensie door Aad van der Drift & Louis Hilgers.
  Conferenties gaan natuurlijk altijd over inhoud. Maar daarnaast heeft een gerelateerde markt wat mij betreft altijd grote charme download music online for free. Niet alleen contact met je leveranciers, maar als je net als ik nieuwsgierigheid als belangrijke karaktereigenschap beschouwt, ben je telkens weer op zoek naar nieuwe producten of diensten voor het onderwijs ältere whatsapp version herunterladen. Met mijn maatje Aad heb ik een gemeenschappelijk issue … eGadgets. Steeds zijn we op zoek naar gadgets met de e van educatie. Op onze jaarlijkse i&i-conferentie werden we niet teleurgesteld amazon gekaufte serie herunterladen. Al tijdens de plenaire keynote liet de altijd opgewekte Gerdien van de Brink van de Activegroup mij haar notitieboek zien medical dictionary online free download. Het ding heeft de prozaïsche naam … Rocketbook! Papier, pen, ringband … what’s new dacht ik … totdat ….

  Een paar dagen later heb ik het ‘device’, het Rocketbook, in mijn handen, Gerdien was zo aardig mij een exemplaar op te sturen goten. Ik belde Aad natuurlijk enthousiast en trots op om hem jaloers te maken. Zijn reacties was …. jongen toch wat denk je nu zelf … ook ik heb een exemplaar mogen ontvangen van ‘onze’ Gerdien herunterladen. Hier gaan we toch zeker over schrijven voor onze onvolprezen recensie-rubriek op ICTnieuws.nl … een paar uur later kwam zijn impressie binnen:

  Aad
  Ondanks mijn tablet, smartphone en laptop ben ik nog steeds gek op een notitieblok http www.adobe.de products acrobat readstep2.html herunterladen kostenlos. Het ziet er soms een beetje oubollig uit als ik tijdens een overleg met IT deskundigen toch mijn pen pak. En ik moet zeggen dat ik blij ben, dat ik nu ook een notitieblok heb met een hoog e-gehalte maplestory. Met mijn Rocketbook kan ik het geschrevene digitaal transporteren naar …ja waar naar toe wel niet wdr mediathek herunterladen mac.

  Werking
  Met een Frixion erasable pen van Pilot kun je in het wave-notitieblok schrijven Download skin changer fortnite. Hoewel het gewoon papier lijkt zie je ook vage grijze punten. Hierdoor is het duidelijk waar de inkt op het papier staat. Na het downloaden van de Rocketbook App kun je de pagina scannen. Vreemd genoeg staat daarna ook een scheve foto weer netjes rechtop en is alles in de juiste verhouding leesbaar. De app kan echter veel meer, want dankzij een handigheidje sla je elke pagina desnoods op zeven verschillende plekken op. Daarbij horen een cloudservice, maar ook Google Docs, OneNote, Dropbox, Faceboek of je mail.
  Het trucje zit in de speciale tekens onderaan de pagina. Door een of meer icoontjes aan te kruisen bepaal je zelf naar welke diensten de notities gestuurd worden.

  Magnetron?
  Wil je meer dan eens de Rocketbook gebruik dan heb je een magnetron nodig. Dankzij de Pilot Frixion pen kun je een Rocketbook namelijk hergebruiken. De inkt in deze pen lost namelijk op als hij aan hoge temperaturen wordt blootgesteld. Zodra de notities opgeslagen zijn, en alle 80 pagina’s Rocketbook helemaal vol zijn moet je het blok verwarmen in een magnetron. Vergeet niet een koffiemok die voor driekwart gevuld is met water op het boek te zetten. ¾ met ‘m en je blok is weer zo goed als nieuw! (overigens een haarföhn werkt ook). Kijk tijdens het opwarmen wel of het wave logo verkleurt naar donker. Vreemd genoeg moet je als het logo donker is deze handeling herhalen nadat je het notitieblok hebt omgedraaid.

  Resumerend
  naast Louis heb ik er een maatje bij! En daar kan ik mij prima in vinden Aad!

  Hoe kom je aan een Rocketbook?
  In Nederland verkoopt de Activegroup het Rocketbook in haar webshop (€ 34,95 excl. btw)  De Frixion-pennen zijn o.a. bij Bruna te koop.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75