• 3 juni 2016
 • Eind 2015 werden wij bij Emmastad Childcare & Learning Center (Curacao) geintroduceerd met de SWINXS, een geheimzinnige, pratende kubus. De SWINXS wordt bij ons gebruikt door kinderen van Naschoolse Opvang (4-7 jaar).

  Bij introductie van de SWINXS sprongen de kinderen er al meteen op af, gelukkig waren de gebruiksaanwijzingen kort en krachtig en was het heel gemakkelijk om de SWINX te bedienen Clash of clans for pc free download. De kinderen van 5 jaar konden het al gelijk zelf besturen mits zij goed hadden geluisterd naar de SWINXS. Het spelen gaat gemakkelijk en we konden direct aan de slag. De vier gekleurde polsbandjes (Rood, Geel, Blauw en Groen) die de kinderen kunnen scannen boven de SWINXS zorgen ervoor dat het apparaat weet hoeveel kinderen er mee doen Download a new version of firefox. Door middel van de polsbandjes kan de SWINXS de tijd bijhouden, teams maken en rouleren. Met veel enthousiaste kinderen bij elkaar en buiten waar de wind hard waait merkte wij snel dat de volume een aandachtspunt is, deze is ondanks de drie volume niveaus nog vrij laag.

  swinx-1

  De SWINXS beschikt over actieve en educatieve spellen Download funny ringtones for free. Wij hadden vier spelletjes op de SWINXS staan. Een van de keuzemogelijkheden is ‘Jukebox’. Wat fijn om de kinderen te zien genieten van het swingen op de muziek en ook nog eens zelf de DJ mogen zijn! Een andere keuzemogelijkheid is ‘Geluidsbom’. Wat kunnen de kinderen hierom lachen; de SWINXS laat op commando de meest onaangename geluiden klinken herunterladen. Een ander spel is ‘Swinxs Cirkelen’ wat te vergelijken is met stoelendans. De kinderen dansen rondom het apparaat op de muziek, als de muziek stopt is het de bedoeling dat de kinderen hun polsbandje scannen, de eerste is de winnaar, de rest doet het opnieuw. Het meest geliefde spelletje bij ons is ‘Ren je rot’, waarbij de kinderen hun eigen parkour uitzoeken en deze om de beurt mogen aflopen. Wij hebben hier variatie in gebracht door de kinderen het parkour te laten hinkelen, springen, springtouwen etc how can I on netflix TV.

  swinx-3

  Wij waren benieuwd naar het downloaden van nieuwe spelletjes wat heel gemakkelijk te doen was. Het stuurprogramma (Swinxslink) is duidelijk en overzichtelijk. Het geeft aan hoeveel vrije ruimte er op de SWINXS staat en welke spelletjes je er op hebt flash player download for free. Er kunnen online nieuwe spelletjes gedownload worden met credits, die je helaas niet kunt opsparen door het gebruik van de SWINXS zelf. Op het apparaat krijg je 75 credits. Extra credits kan je online kopen. De meeste spelletjes kosten rond de 30 credits, alhoewel er ook spelletjes bij zitten van 80 credits. In de toekomst zou het een optie kunnen zijn om korte filmpjes per spelletje toe te voegen zodat wij als kopers weten hoe het gaat all foto's download icloud.

  swinx-2De SWINXS doet beroep op het initiatief van het kind. De SWINXS legt duidelijk en beknopt uit hoe het spelletje gedaan moet worden en moedigt de kinderen aan wat enthousiasme oproept. Omdat bewegen van essentieel belang is voor de ontwikkeling en gezondheid, vooral bij jonge kinderen, is de SWINX een ideaal hulpmiddel op school counter strike german. Kinderen groeien tegenwoordig op met elektronische hulpmiddelen en vinden het spelen met spelcomputers erg leuk. Het feit dat er geen scherm bij zit om naar te kijken tijdens het spelen vergt van de kinderen om op een andere manier actief te spelen met zowel elkaar als het apparaat. Wij hebben gemerkt dat het motiverend werkt als er scores bijgehouden worden; de kinderen willen doorspelen en hun score verbeteren. Voor de kinderen die de spelletjes iets minder goed onder de knie hadden werd het na een tijdje niet leuk meer en was hun interesse in het spel apparaat verminderd all notes for free.

  Conclusie
  Over het algemeen is het een fantastisch spel. Het is een eerlijke scheidsrechter, de kinderen discussiëren niet wie wel of niet eerste was; ‘SWINXS knows best’. Onze kinderen zijn enthousiast geworden over bepaalde spelletjes waar zij voorheen geen interesse in hadden, een andere invalshoek was hier een must dus music for free online. Kinderen die normaal niet samen spelen tijdens vrijspelen buiten zijn via de SWINXS ook samen gekomen en gaan nu anders met elkaar om binnen en buiten de klas. Een echte aanrader, ook voor kinderfeestjes.

  Britt Dispa

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75