• 10 juli 2014
  • Het komende schooljaar wordt de Reisgids Digitaal Leermateriaal voor het Nederlands taalgebied gelanceerd amazon prime filme auf mac downloaden. De reisgids is een praktische wegwijzer met bronnen, werkvormen, tools en rolmodellen voor digitaal leermateriaal in de dagelijkse onderwijspraktijk paint downloaden free. Het is een hybride, crossmediale publicatie: boek, website en webapp.

    De Reisgids Digitaal Leermateriaal wil docenten en ouders in het Basis (Funderend) en Voortgezet (secundair) Onderwijs in het Nederlands taalgebied (Nederland, Vlaanderen, Curaçao, Aruba, St, Maarten, Caribisch Nederland en Suriname) een wegwijzer bieden naar bronnen voor digitaal leermateriaal herunterladen. Daarbij handreikingen voor didactisch omgaan met digitaal leermateriaal, zoals een overzicht en beschrijving van didactische werkvormen. Ook handreikingen voor het zelf maken en arrangeren van digitaal leermateriaal, gebaseerd op beschikbare tools/applicaties, maken deel uit van het project abell model.

    De content van de reisgids wordt samengesteld door experts en op basis van Wisdom of the Crowd (dezelfde aanpak als voor BoekTweePuntNul) windows 7 kostenlos herunterladen deutsch.

    RDLlogo-nieuw

    ReisgidsDigitaalLeermateriaal.org

     

    De Reisgids Digitaal Leermateriaal is een particulier initiatief, dat mogelijk gemaakt wordt door een groep reisgenoten, zoals de ondersteuners worden genoemd: onderwijsorganisaties en bedrijfsleven icloud drive map download.
    Op 2 april 2013 is de Stichting Reisgids Digitaal Leermateriaal opgericht.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75