• 9 maart 2017
 • Vandaag bereikte ons het trieste bericht, dat afgelopen dinsdag René Franquinet is overleden download google play movies on pc. Amper vier weken geleden kregen wij het nieuws dat hij ernstig ziek was.

  René was een (digitale) duizendpoot. Hij was ooit vertaler/eindredacteur van Spirou/Robbedoes wolfenstein downloaden gratis. Ging Nederlands doceren en tenslotte informatica in de bovenbouw van HAVO en VWO. Tussendoor was hij (eind)redacteur van COS (Computers Op School) en redacteur van Stepnet herunterladen. Daarnaast was hij bestuurslid en auteur van de informatica-methode Enigma. Hij was lid en voorzitter van de docentenvakvereniging i&i en werd unaniem benoemd tot erelid van deze vereniging visio 2013 download kostenlos. En telkens als de vereniging een beroep op hem deed, was hij er weer!

  Momenteel is hij voorzitter van het platform VVVO (Vakinhoudelijke Verenigingen Voorgezet Onderwijs) fotobuch.de herunterladen. De laatste jaren was René een grote promotor van het vak Informatica, waarvoor hij zich onvermoeid elke dag inzette.

  Voor ICTnieuws.nl leverde hij trouw elke maand zijn ICTeaser gta kostenlos downloaden pc. In deze speciale rubriek gaf hij telkens een plaagstootje in de vorm van een korte tekst die ons telkens tot nadenken stemde (met als saillant detail dat we nimmer ook maar één taalfout in zijn zesenveertig bijdragen konden ontdekken) Download paydirekt app. En …. vrijwel alle ICTeasers zijn tijdloos.

  René dank voor alles ….
  Louis Hilgers

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75