• 15 september 2015
 • Innovatieve leerconcepten als ‘Blended Learning’ en ‘Flipping the Classroom’ in de praktijk gebracht.
  ICT managers uit het onderwijs verrijken kennis tijdens de tweede editie van de rondetafelgesprek in Waalre youtube video smartphone.

  Acknowledge, specialist in ICT business optimalisatie, organiseert voor ICT managers in het onderwijs op 24 september 2015 een rondetafelgesprek voor ICT’ers in het onderwijs herunterladen.

  Het onderwijs staat voor de uitdaging om haar rendement te verbeteren. Dit betekent beter en aantrekkelijker onderwijs tegen lagere kosten Download bengal game for free. Technologische innovaties vormen daarom een belangrijk deel van de mogelijkheden om dit te realiseren. Met thema’s als blended learning, flipping the classroom, ELO, social media en smartboards wordt de ICT afdeling namelijk vrijwel dagelijks om de oren geslagen download quicksupport.” Aldus Anne Steverink, branchemanager educatie van Acknowledge.

  Na het succes van vorig jaar, laten we je ook dit jaar graag zien hoe je als onderwijsinstelling omgaat met de laatste ontwikkelingen en technische innovaties minecraft pocket edition for free. Het rondetafelgesprek vindt plaats op 24 september vanaf 14.00 uur aan de Burgemeester Mollaan 80 in Waalre.

  Jan Stormbroek, trainer ICT & onderwijs bij Windesheim: “Gedurende deze middag spreken we over een nog betere invulling van het onderwijs van de toekomst freestyle script kostenlosen. Gedurende deze middag staan de volgende thema’s centraal:

  • De vertaalslag van innovatie tot beter en boeiender onderwijs: innovatie is het codewoord om onderwijs te verbeteren en aantrekkelijker te maken dropbox download op pc.
  • De overdraagbaarheid van deskundigheid van ICT.’’

  Deelname is gratis en voor de bijeenkomst geldt een beperkte groepsomvang, zodat er voor iedereen voldoende gelegenheid voor inbreng en betrokkenheid is bubbleshooter.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75