• 8 april 2002
  • Scholen in het basis- en voortgezet onderwijs kunnen alsnog goedkoop Windows op hun computers installeren. De regeling geldt overigens alleen voor gebruikte computers die scholen goedkoop op de kop tikken of gedoneerd krijgen van bedrijven hörbuch bei youtube herunterladen. Nieuwe computers zijn van de regeling uitgesloten. De school die van de regeling gebruik wil maken, moet ook een zogeheten Schoolovereenkomst hebben afgesloten met Microsoft music from youtube.

    Scholen kunnen binnenkort met een speciale procedure via APS IT-diensten of SLBdiensten hun gebruikte computers registreren bij Microsoft en krijgen dan een basislicentie Windows 98 Tweede Editie en een CD voor het installeren van de software beste app um musik zuen. De scholen zijn per bestelling (voor één of meer computers) wel 25 euro registratiekosten kwijt.

    Microsoft is onder vuur komen te liggen toen het bedrijf begin dit jaar een nieuwe licentieregeling voor scholen afkondigde facebook messenger kostenlos. De kosten zijn daardoor voor veel scholen een veelvoud geworden van wat ze tot dusver betaalden. Voor het besturingssysteem en Office moeten scholen nu per computer ongeveer 18 euro per jaar gaan betalen stellaris kostenlos downloaden.

    Hoeveel de scholen winnen met de nieuwe regling is onduidelijk. Veel scholen in het basisonderwijs moeten het doen met oude 486-computers, die niet bepaald goed uit de voeten kunnen met Windows 98 https //www.whatsapp downloaden. Ook in het voortgezet zijn veel computers in gebruik die niet aan de standaard-systeemeisen voor Windows 98 voldoen.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75