• 24 mei 2002
  • Dit blijkt uit een NIPO-onderzoek over de kwaliteit van de dienstverlening van Kennisnet. Het onderzoek is in samenwerking met Stichting ICT op school uitgevoerd in opdracht van de gebruikersgroep Kennisnet voortgezet onderwijs microsoft 2016.

    Over het algemeen zeggen de scholen redelijk tevreden te zijn over de kwaliteit van de connectie. Er wordt echter ook aangegeven dat de huidige verbinding wellicht voor het komende schooljaar niet meer voldoende zal zijn Download windows word.

    Meer kritiek hebben de scholen op de communicatie tussen nl.tree en de scholen. Deze zou vaak moeizaam verlopen. NL.tree is het bedrijf dat de scholen op het breedbandnetwerk aansluit chess games. Scholen weten onvoldoende waar ze aan toe zijn en met welke instanties ze te maken hebben, zo is de kritiek.

    Ook over de helpdesk zijn de ondervraagden kritisch motorola bilder herunterladen. Ze zijn weliswaar klantvriendelijk, maar de dienstverlening wordt als weinig deskundig beoordeeld.

    Op de scholen zelf is vaak te weinig specifieke ict-kennis aanwezig Download TV movies for free. “Er is, waarschijnlijk noodgedwongen, op veel scholen geen duidelijke scheiding tussen de onderwijskundige coördinatie en het technisch beheer van hardware, software en netwerk“, zo stellen de onderzoekers download esa.

    Zowel Kennisnet als nl.tree zeggen in een reactie tevreden te zijn met de resultaten van het onderzoek. Toch is het volgens beide partijen van belang om de dienstverlening op korte termijn verder te optimaliseren microsoft powerpoint free full version.

    Halverwege dit jaar moeten alle 12.000 scholen – maar ook diverse onderwijsinstellingen, bibliotheken, musea en contentleveranciers – aangesloten zijn op het beveiligde en beheerde netwerk van Kennisnet cut pattern mask for free.

    Bron: WebWereld

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75