• 8 januari 2003


 • woensdag12 maart (De Meervaart, Amsterdam)
 • woensdag 19 maart (Dorint Hotel Cocagne, Eindhoven)
 • dinsdag 1 april (De Reehorst, Ede, geen grap!)
 • woensdag 9 april (Meerwold, Groningen)
 • woensdag 16 april (Erasmus Expo- en Congrescentrum, Rotterdam)

 • vinden de School & Computer Didactiek en ICT Congressen plaats herunterladen theory. De congressen zijn het eigentijdse vervolg op de bekende Regionale ICT-Onderwijs Dagen. Uit onderzoek is gebleken dat er bij leraren een enorme behoefte bestaat aan didactische informatie over ICT deep web. Het gaat in alle congressen daarom om de toepassing van didactiek op ICT-gebied in de dagelijkse lespraktijk, ofwel: ‘Hoe kan ik wat er aan materiaal beschikbaar is didactisch optimaal gebruiken in mijn eigen lessen en op mijn eigen manier apps huawei?‘ De congressen zijn bestemd voor PO en VO en studenten van lerarenopleidingen.


  Educatieve uitgevers, instellingen, overheid en scholen zorgen voor interessante en praktijkgerichte workshops, die u uiteraard zelf vooraf kunt kiezen download samsung cloud foto's. Op elk congres is ook een informatiemarkt met stands van de workshop-gevers, waardoor een samenhangend geheel ontstaat. U ontvangt bij aankomst een congresmap met o.a Download lego star wars for free. samenvattingen van de workshops en een deelnemersoverzicht.


  De deelnamekosten à € 175,- per persoon (korting bij meer aanmeldingen) kunnen betaald worden uit het nascholingsbudget switch gekauftes spiel herunterladen. Aan het eind van de dag ontvangt u desgewenst een nascholingscertificaat. Catering gedurende de gehele dag is inbegrepen, inclusief een prima lunch en een borrel need for speed payback pc for free.


  Meer informatie staat op de website. Onder ‘Prijzen’ staat hoe het zit met eventuele kortingen emergency kostenlos downloaden vollversion chip. U vindt er ook een elektronisch aanmeldingsformulier. Meld u snel aan om van een plaats verzekerd te zijn! Iedere leraar, schoolleider of -bestuurder kan deelnemen youtube als audioen. Direct na de NOT ontvangen alle scholen gratis het School & Computer Magazine, met artikelen over didactiek en ICT, het workshop-overzicht en een aanmeldingsformulier lohnabrechnung herunterladen. Het blad is ook kosteloos verkrijgbaar in de NOT-stand van ESS op het Wereldplein, standnummer 02BV F101.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75