• 14 december 2016
 • Binnengekomen persbericht
  De Smart City Challenges for Girls is een initiatief van Eurofiber en VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes / vrouwen en bèta / techniek download realplayer for free. Het evenement vond plaats in vier Nederlandse steden: Groningen, Utrecht, Amsterdam en Delft. In januari is Zwolle als laatste aan de beurt. Doel is meisjes op een leuke en laagdrempelige manier enthousiast te maken voor technologie gratis android apps herunterladen.

  Over VHTO
  VHTO is het landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek dat activiteiten uitvoert om de participatie van meisjes en vrouwen in bètawetenschap, techniek en ICT in Nederland te vergroten snipping tool kostenloser download. VHTO richt zich daarbij op de hele keten van primair onderwijs, voortgezet onderwijs, bèta/technische en ICT-opleidingen in het middelbaar beroeps- en hoger onderwijs tot en met de arbeidsmarkt gratis baby naaipatronen downloaden.

  Over Eurofiber
  Eurofiber Nederland is leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur fortnite kostenlosen ps4. Met zijn eigen glasvezelnetwerk en zijn veilige datacenter biedt Eurofiber bedrijven, overheden en non-profitorganisaties een toekomstvaste en open infrastructuur autocad lt 2008 kostenlos deutsch. Ze hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. De infrastructuur van Eurofiber legt de basis voor een slimmere en efficiëntere inzet van middelen, door een permanente uitwisseling en ongelimiteerde beschikbaarheid van data das herunterladen von dateien englisch. Zo maakt Eurofiber de weg vrij naar een Smart Society.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75