• 12 juni 2017
  • ‘Ruim de helft van de scholen die de afgelopen vier jaar overstapten op het revolutionaire Steve Jobsonderwijs of serieus overwogen dat te doen, is inmiddels afgehaakt herunterladen. De hoge kosten die initiator Maurice de Hond hen in rekening bracht, noemen zij als belangrijkste reden.’

    ‘Ook zou De Hond wel erg dwingend opleggen hoe zij hun school moeten organiseren’ windows 8 iso datei herunterladen. Dit blijkt uit een artikel in de Volkskrant over de rondgang die die krant maakte langs 46 scholen die de afgelopen jaren overstapten op zijn methode of er serieus overwogen comodo signaturen herunterladen. Daarvan hebben twaalf scholen gebroken met de organisatie van De Hond of zijn volledig opgeheven, dertien serieus geïnteresseerde scholen zijn uiteindelijk nooit begonnen downloading amazon music does not work.

    Ook in een artikel in het Algemeen Dagblad wordt in gegaan op waarom de eerste Steve Jobs-school van Rotterdam obs De Vierambacht met dit vernieuwende onderwijsconcept na amper één schooljaar al stopt Download free windows 8.

    Lees het

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75