• 21 september 2016
 • Bericht van Kennisnet
  Krijg je als school steeds vaker de vraag of de privacy van je leerlingen en je digitale beveiliging op orde is jw library app download? Niet alleen van accountants, maar ook van bezorgde ouders? Dan sta je niet alleen. Om scholen te ondersteunen, organiseert Kennisnet in oktober de maand van de informatiebeveiliging en privacy age of empire kostenlos downloaden.

  De themamaand sluit aan bij de landelijke campagne Alert Online en de Europese maand van de cybersecurity en behelst bijeenkomsten en lanceringen htc bilder herunterladen.

  Werkconferentie
  Zo organiseert Kennisnet op 7 oktober samen met de PO-Raad en de VO-raad de werkconferentie informatiebeveiliging en privacy (IBP) Download apps telekom receiver. Alex Commandeur, hoofd Toezicht Publieke sector van de Autoriteit Persoonsgegevens, zal onder meer ingaan op de meldplicht datalekken – die ook voor scholen in het po en vo geldt – en op de relatie tussen digitale leermiddelen en bescherming persoonsgegevens download telekom browser 7 for free. Ook kunnen scholen tijdens werksessies ervaringen met elkaar uitwisselen.

  Online workshop
  Scholen in het po en vo kunnen bovendien vanaf oktober een online workshop over IBP volgen kartenspiele kostenlos downloaden vollversion deutsch. Aan de hand van voorbeelden en templates kunnen scholen hun informatiebeveiliging en privacy zo leren organiseren, realiseren en communiceren dat ze goed voorbereid zijn op de toekomst download imdb database. Ook als basisschool moet je je informatiebeveiliging en privacy op orde hebben. Voor het mbo wordt een verbeterde versie van het zogenoemde framework IBP gepubliceerd, een uitgebreide set aan richtlijnen, procedures en checks voor veiligheid en privacy toralarm. Vanaf oktober is er een heuse game om security awareness te vergroten. Ook komt de gebruikersgroep IBP in het mbo weer bijeen om samen te werken aan veiligheid en privacy bij mbo-instellingen beiträge aus ard mediatheken.

  Alvast aan de slag
  Wil je nu al aan de slag? Wijs dan alvast één centraal aanspreekpunt aan binnen je organisatie. Zo hoef je maar één mailadres te noemen wanneer iemand een vraag, idee, of probleem heeft rond informatiebeveiliging en privacy herunterladen in englisch übersetzen. Zo kunnen je collega’s hun ei kwijt, en kunnen ze weer door met hun werk.

  Heb je vragen over informatiebeveiliging en privacy? Mail dan naar ibp@kennisnet.nl.

  Axel Eissens is expert informatiebeveiliging bij Kennisnet. Job Vos is expert privacy bij Kennisnet.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75