• 23 oktober 2001
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-

    This is our time
    De mondiale en multiculturele 24-uurs leermarathon spotify herunterladen auf mac.

    This is our Time is een wereldwijd communicatie-project van jongeren, voor jongeren en door jongeren windows movie maker kostenlos herunterladen. Het omvat een scala aan interdisciplinaire lesactiviteiten die zowel online als binnen de eigen, lokale gemeenschap plaatsvinden. Het jaarlijks terugkerende hoogtepunt van This is our Time is een 24-uurs online-leermarathon die landgrenzen, taalgrenzen en tijdzones overschrijdt download videos amazon prime. Deelnemers ervaren dat vandaag ook gisteren of morgen kan zijn. Dat tijdsbesef relatief is, zowel in letterlijke als figuurlijke zin.

    This is our Time nodigt jongeren uit om te reflecteren op hun visie op tijd anno 1602 vollversion kostenlos chip. Maakt hen bewust van de ontwikkeling van het eigen tijdconcept, en wat de impact ervan is op het dagelijks functioneren. Bovendien daagt This is our Time de deelnemende leerlingen en docenten uit om actief met anderen van gedachten te wisselen download code blocks. Wereldvraagstukken als vrede, mensenrechten en milieu komen daarbij aan de orde. Dit jaar staat het thema ‘Racisme, Discriminatie en Intolerantie’ centraal bei audible downloaden. This is our Time stimuleert om actief en bewust vorm te geven aan een lokale en mondiale samenleving.

    De eerste editie van This is our Time werd in 1995 georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de VN en UNESCO stage6 abe download. 40 scholen uit 20 landen deden mee. Verleden jaar was dit aantal al uitgegroeid tot niet minder dan 290 scholen en educatieve instellingen uit maar liefst 72 landen web id.

    Dit jaar vindt de 24-uurs leermarathon plaats op vrijdag 16 november, de internationale dag voor tolerantie. Deze dag creëren leerlingen en docenten vanuit hun eigen school of instelling wederom een ongekende internationale leeromgeving Download sinonimo. Met behulp van onder meer videoconferenties, virtuele discussieplatformen en interculturele activiteiten worden actuele thema’s behandeld. Online, in een multiculturele en multinationale communicatie download story from instagram. Daarmee is This is our Time uitgegroeid tot hét mondiale netwerk voor scholen, educatieve organisaties, studenten én docenten.

    This is our Time wordt wereldwijd gecoördineerd door internetspecialist e-linQ uit Nederland. Time is geïnitieerd voor UNESCO ASPnet en wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met Fontys Hogescholen.
    Wilt u meer informatie over ‘This is our Time’ en advies over hoe uw school of instelling kan deelnemen? Bel, fax of e-mail voor een uitgebreide brochure. Of bezoek natuurlijk de website.

    This is our Time World Headquarters
    Alexandra Smeets, projectmanager
    e-linQ
    Nieuw Eyckholt 292 P
    NL-6419 DJ Heerlen
    Tel.: +31 45 574 1181
    Fax: +31 45 5715094

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75