• 8 maart 2016
 • Persbericht
  Automatisch lesgroepen aanmaken in Google Classroom met vernieuwde Google Apps koppeling

  Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), heeft de applicatie-koppeling met Google Apps verder uitgebreid herunterladen. Tools4ever ondersteunt nu ook Google Classroom. Daardoor is het mogelijk om op basis van broninformatie (bijvoorbeeld afkomstig uit HR-systeem of schoolinformatiesysteem) automatisch lesgroepen in Google Classroom aan te maken, leerlingen toe te voegen en af te nemen Download gta san andreas for free full version german android. Vervolgens kan aan deze lesgroep een docent worden toegevoegd als beheerder van de groep. Naast de functionaliteit biedt de Google Apps koppeling diverse mogelijkheden om gebruikersaccounts in Google Apps automatisch en volledig te beheren ptc mathcad.tools4Ten behoeve van downstream provisioning (beheren van user account in diverse bedrijfsapplicaties) heeft Tools4ever koppelingen ontwikkeld met diverse bedrijfsapplicaties, waaronder helpdesksystemen, e-mailsystemen, ERP- en ECM-systemen, zorgsystemen en diverse onderwijssystemen download onedrive files. De koppeling met Google Apps bestaat enkele jaren en legde zich tot dusver toe op het beheren van gebruikersaccounts in Google Apps. De Identity Management oplossing van Tools4ever, IAM, kan automatisch op basis van broninformatie user accounts in Google Apps aanmaken, wijzigen en verwijderen download youtube videos test. Daarnaast kan IAM een wachtwoord reset op user accounts uitvoeren en attributen aan accounts toevoegen.

  Naast het beheren van user accounts in Google Apps kan IAM groepen / distributielijsten aanmaken en er gebruikers aan toevoegen bittorrent gratis downloaden. Deze functionaliteit wordt voornamelijk in het onderwijs toegepast, waarbij klassen of lesgroepen worden aangemaakt. Sinds kort is het mogelijk dat IAM ook automatisch de mogelijke Google Apps rechten toevoegt aan groepen download netflix on computer.

  Google Classroom
  Google Classroom is onderdeel van de Google Apps for Education Suite download diskord. Met Google Classroom kunnen docenten makkelijker opdrachten organiseren en verspreiden. Ook is het mogelijk om leerlingen van feedback te voorzien. Alles werkt simpel, snel en makkelijk en door de inzet van Classroom hebben docenten meer tijd om les te geven en ook voor studenten wordt het leerproces beter herunterladen.

  Voor meer informatie over downstream provisioning en de applicatiekoppelingen die Tools4ever biedt, kunt u hier terecht spiele kostenlos downloaden vollversion ohne anmeldung für pc.


  Over Tools4ever
  Met meer dan 1,5 miljoen beheerde user accounts is Tools4ever in Nederland dé absolute marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (ook wel Identity & Access Management). Sinds 1999 ontwikkelt en levert Tools4ever hiervoor verschillende software producten en consultancy diensten, zoals User Provisioning, Downstream Provisioning, Workflow Management, Self-Service en Access Governance (RBAC). Op het gebied van wachtwoordmanagement bieden wij onder andere Single Sign-On en Self-Service Wachtwoord Reset.  Tools4ever’s Identity Governance & Administration oplossingen worden geïnstalleerd in organisaties uit diverse sectoren variërend in grootte, van 300 tot meer dan 200.000 user accounts.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75